Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui trending Ayeuna Warta Breaking UK

WTM London Buka: Ngabebaskeun atanapi Pikasieuneun?

WTM London
WTM London

Pasar Travel Dunya dibuka; Dunya Pariwisata nuju rapat di London - sareng éta mangrupikeun rapat anu bagja dugi ka ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Numutkeun perkiraan dikaluarkeun ku World Travel Market (WTM), exhibitors ti leuwih ti 100 nagara dikonfirmasi, kalawan pembeli datang ti 141 nagara jeung wewengkon ka acara dagang lumangsung di London (November 1-3).
  • Dua minggu ka tukang, Jaringan Pariwisata Dunia banding ka Reed, panitia WTM London, pikeun maréntahkeun masker pameunteu.
  • Pasar Travel Dunya jangji kaamanan pikeun sakabéh pamilon éta prioritas pangluhurna.

Dua minggu ka tukang, WTN ngawartoskeun eTurboNews sareng dipasang dina halaman wébna: "Kami nyarankeun pisan yén anjeun ngagem topéng pameunteu nalika anjeun aya di rohangan jero ruangan sareng jalma-jalma anu biasana henteu anjeun gaul."

Jaringan Pariwisata Dunia ngadesek WTM minggu ka tukang pikeun ngaléngkah langkung jauh sareng ngawajibkeun masker pikeun sadayana.

Dinten, panto di Excel Pameran Center di London dibuka jam 10:00 1. Nopember keur Dunya Pariwisata ngahiji, sasalaman deui, jeung silih rangkul.

Topeng dina kaayaan paménta anu rendah pisan, sareng ampir sadayana anu damel atanapi ngadatangan tempat éta, kalebet staf réstoran, henteu nyobian ngagem topéng.

1 Nopémber ogé mangrupikeun dinten pamaréntahan Inggris nyéépkeun syarat, ironisna dina dinten dimana laporan sanés nyatakeun ranjang perawatan intensif sakali deui ampir henteu sayogi sareng nomer COVID-19 naék.

Kasus, kasus aktip, rawat inap, sareng angka maot naék di Inggris, tapi tempat acara sapertos Excel, bar, sareng klub wengi dibuka sareng jalma-jalma ngarasa dibébaskeun.

Perasaan ngabebaskeun ieu anu dilaksanakeun di Pasar Perjalanan Dunya di London ayeuna. Perjalanan sareng pariwisata mangrupikeun kulawarga anu ageung, sareng anjeun ningali cimata, sareng sentuhan manusa deui nalika babaturan lami patepang deui saatos 2 taun larangan COVID.

WTM pariksa catetan vaksinasi pikeun sadayana anu asup ka pusat paméran, tapi naha ieu cekap? Kaseueuran rawat inap énggal sigana ku jalma anu divaksinasi pinuh.

Pasar Perjalanan Dunya langkung sepi, langkung seueur rohangan kabuka sareng tempat linggih, sareng sanaos dipak nalika antrian pikeun kopi, éta hartosna pamilon tiasa nyebarkeun di aula paméran.

Staf - euweuh masker
Hon. Edmund Bartlett nyiapkeun wawancara sareng CNN Richard Quest
Sanitizer leungeun Costa Kopi teu jalan
Konférénsi Pencét Thailand

Desain stand éta leuwih leutik, tapi spasi dina stand teu robah teuing. Aya noticeably pangsaeutikna exhibitors sarta datang attending. Arab Saudi tangtu némbongkeun kakuatan dina showcasing stand spektakuler di Pavillion. Arab Saudi mangrupikeun mitra acara resmi pikeun WTM.

Upami WTN tiasa nunjukkeun dina dua minggu, teu aya kasus anyar anu muncul tina henteu topéng, teu aya kabijakan jarak sosial, éta bakal hartosna bab énggal pikeun acara anu bakal datang di Inggris sareng rapat sareng industri insentif di tempat sanés didirikan.

eTurboNews bakal némbongkeun at IMEX Amérika, nu Rapat jeung incentive Trade Tembongkeun di Las Vegas 8-11. Nopember.

eTurboNews ogé mangrupa mitra média resmi pikeun Dunya Travel Market London.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment