Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Naha ngan ukur anu beunghar anu tiasa nanggung liburan di hareup?

Industri perjalanan tungtungna papanggih deui di WTM London
Industri perjalanan tungtungna papanggih deui di WTM London
Ditulis ku Harry Johnson

Sakitar 1000 profésional ti sakumna dunya ditaroskeun ngeunaan dampak naékna harga anu diantisipasi sacara lega salaku akibat tina pandémik dina pasar umum.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Profesional industri ampir sami-sami ngabagi naha ngan ukur anu jegud anu tiasa mampuh liburan di hareup, ngungkabkeun panilitian anu dileupaskeun ayeuna (Senén 1 Nopémber) ku WTM London, acara global ngarah pikeun industri perjalanan.

Sakitar 1000 profésional ti sakumna dunya ditaroskeun ngeunaan dampak naékna harga anu diantisipasi sacara lega salaku hasil tina pandémik dina pasar umum. Ngan langkung ti satengah (51%) prihatin yén perjalanan bakal janten cagar anu beunghar, sareng 49% henteu satuju.

Laporan Industri WTM ogé naroskeun ngeunaan skala kanaékan, kalayan hasil net negeskeun yén harga disetél naék dina 2022. Langkung ti hiji-di-tilu (35%) tina sampel nyarios harga kamungkinan naék ku antara 1% jeung 20% ​​dibandingkeun jeung taun ayeuna. Tapi, tekenan biaya anu kuat sareng kabutuhan pikeun pulih pendapatan anu leungit nalika pandémik hartosna langkung ti hiji-dina-sapuluh (12%) ngaharepkeun hargana langkung ti 20%.

Di sisi anu sanés, sababaraha anu ngantisipasi harga turun kalayan 15% ngaramalkeun turunna sakedik antara 1% sareng 20%, sedengkeun 9% nyarios harga perusahaanna bakal turun sacara signifikan, langkung ti 20%.

Kira-kira saperlima (22%) ngaharepkeun hargana sami.

Konsumén Inggris ogé sadar yén dampak kembar COVID-19 sareng Brexit dina harga berpotensi mangaruhan kamampuan perjalanan, kalayan 70% ngaku yén ieu mangrupikeun perhatian pikeun masa depan.

Simon Press, WTM London, Diréktur Pameran, nyarios: "Di Inggris, total biaya perjalanan ka luar negeri pikeun usum panas diskewed ku kedah mayar tés, sedengkeun paménta tempat tinggal nyababkeun kakurangan sareng naékna harga. Tekanan khusus ieu tiasa atanapi henteu tiasa dianggo pikeun taun payun, tapi hasil tina industri henteu jelas - harga bakal naék dina 2022.

"Seueur séktor dina perjalanan anu mindahkeun olahtalatah konsumenna ka arah 'nilai' tinimbang 'biaya'. Tangtangan pikeun industri nyaéta pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa nyayogikeun produk sareng pangalaman anu negeskeun kanaékan harga pikeun wisatawan sareng anu nahan marginna, tapi tanpa harga diri kaluar tina pasar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment