Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor rapat wartos jelema Ngawangun deui piknik News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Perusahaan perjalanan nganggo téknologi pikeun kalibet langkung efektif sareng para nasabah

Pangalusna di Industri ngahormatan di WTM London
Pangalusna di Industri ngahormatan di WTM London
Ditulis ku Harry Johnson

Peran téknologi sering disaring pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan online sareng offline bari ngabantosan ngirangan biaya, sareng laporan kami nunjukkeun yén supir ieu bakal langkung umum nalika perjalanan pulih.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Perusahaan perjalanan bakal ngajalajah kumaha ngagunakeun téknologi pikeun kalibet langkung efektif sareng para nasabah online, ngungkabkeun panalungtikan anu dileupaskeun ayeuna (Senén 1 Nopémber) ku WTM London sareng Travel Forward.

Sakitar 700 eksekutif senior ti industri perjalanan ditaros kumaha strategi téknologina parantos robih kusabab Covid. Genep tina sapuluh (60%) sampel nyarios yén aranjeunna milarian cara pikeun ngalayanan langkung seueur palanggan sacara online tinimbang sacara pribadi.

Ampir satengahna (48%) bakal ningkatkeun minat ngagunakeun téknologi pikeun ningkatkeun pangalaman umum pikeun wisatawan, kalebet interaksi offline sareng paguneman digital.

Persentase anu rada leutik (41%) ogé bakal ngajalajah cara téknologi pikeun ngirangan biaya.

Tujuanana saling nyambungkeun. Ngaronjatkeun pilihan pikeun travelers pikeun timer ngawula, atawa dilayanan online tanpa kudu ngahubungan puseur panggero, mangrupakeun pangalaman customer hadé. Tapi téhnologi ieu ogé ngurangan lalulintas ka puseur kontak, hartina staf bisa konsentrasi dina nanganan queries nu teu bisa otomatis. Biaya henteu ngan ukur ngirangan tapi ogé dioptimalkeun.

Automation mangrupikeun daérah dimana maskapai, khususna, kedah investasi, numutkeun McKinsey. Éta nyatakeun yén operator kedah ningali otomatisasi anu nyanghareupan konsumen, sapertos kios swalayan di bandara ogé otomatisasi kantor deui tugas sapertos akuntansi pendapatan sareng invoicing.

Di tempat sanés, Laporan Industri WTM ogé negeskeun yén Covid parantos ngarobih bentang strategi téknologi pikeun ampir unggal perusahaan perjalanan. Kurang ti hiji-dina-sapuluh perusahaan (9%) nyatakeun yén strategi téknologina di hareup bakal sami sareng sateuacan wabah, kalayan 3% saleresna nyarios yén aranjeunna parantos kaluar tina pandém sareng mutuskeun pikeun ngirangan tekenan kana téknologi. .

Simon Press, Diréktur Pameran, WTM London sareng Travel Forward, nyarios: "Peran téknologi sering disuling pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan online sareng offline bari ngabantosan ngirangan biaya, sareng laporan kami nunjukkeun yén supir ieu bakal langkung umum nalika perjalanan pulih. .

"Tapi panginten anu paling ageung nyaéta sakitar 90% tina conto kami nyarios yén strategi téknologina pikeun 2022 parantos robih salaku akibat tina wabah, anu mangrupikeun warta anu saé pikeun saha waé anu hadir, paméran atanapi malah nganjang ka WTM London sareng Travel Forward taun ieu, dimana inovator industri siap pikeun ngabagi wawasan sareng kaahlianana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment