Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik News Kawat Wisata Warta Breaking UK

usaha Travel méakkeun leuwih dina téhnologi taun hareup

Pangalusna di Industri ngahormatan di WTM London
Pangalusna di Industri ngahormatan di WTM London
Ditulis ku Harry Johnson

"Ieu warta positip pikeun panyadia, pamekar, inovator sareng investor industri perjalanan. Komitmen pikeun nyéépkeun langkung seueur kana téknologi mangrupikeun tanda yén industri mimiti ngawangun deui saatos dampak anu parah tina Covid dugi ka ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pausahaan perjalanan bakal ngamimitian ramping up téhnologi maranéhanana méakkeun taun hareup, mangka panalungtikan dileupaskeun kiwari (Senén 1 Nopémber) ku WTM jeung adina-acara na Travel Maju.

Sakitar 700 profésional ti sakumna dunya nyumbang kana Laporan Industri WTM. Nalika ditaroskeun ngeunaan rencana belanja téknologi pikeun 2022, résponna positip bersih kalayan ampir opat-sapuluh (39%) nyatakeun anggaranna bakal ningkat dibandingkeun sareng tilu-sapuluh (29%) anu ngarencanakeun nyéépkeun sakedik. Langkung ti hiji-dina-sapuluh (12%) masih teu acan mutuskeun pikeun 2022 sedengkeun 21% bakal gaduh anggaran anu sami sareng taun ieu.

Skala parobihan kana anggaran ogé disorot. Sajumlah profésional anu sami - sakitar 15% - nyarios yén anggaranna bakal turun ku langkung ti 10% sakumaha ceuk anggaranna bakal ningkat langkung ti 10%. bédana ieu leuwih ditandaan pikeun maranéhanana antisipasi a ayun kirang ti hiji-kasapuluh, kalawan 15% expecting panurunan slight dibandingkeun kalawan 22% expecting naékna leutik.

Simon Press, Diréktur Pameran, WTM London sareng Travel Forward: "Ieu warta positip pikeun panyadia, pamekar, innovator sareng investor industri téknologi perjalanan. Komitmen pikeun nyéépkeun langkung seueur kana téknologi mangrupikeun tanda yén industri mimiti ngawangun deui saatos dampak anu parah tina Covid dugi ka ayeuna.

Pencét nambihan yén langkung ti 400 pembeli anu ngahadiran WTM London taun ieu sareng acara adina Travel Forward parantos nyatakeun minat ngobrol sareng panyadia téknologi. "WTM geus salawasna prided sorangan dina mastikeun yén lamun urang ngobrol ngeunaan pembeli, urang ngobrol ngeunaan jalma anu boga wewenang pikeun nyieun kaputusan sarta asup poéna," manehna ditambahkeun.

"Aya téknologi di pasar pikeun ampir unggal kasus panggunaan industri perjalanan sareng kami yakin yén pembeli tiasa mendakan paméran anu gaduh, atanapi tiasa ngembangkeun, naon anu diperyogikeun pikeun nyepetkeun pamulihanna."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment