Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor rapat wartos jelema tanggung jawab piknik News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Digital sareng Direct outperformed Traditional and High Street salami pandémik

Pangalusna di Industri ngahormatan di WTM London
Pangalusna di Industri ngahormatan di WTM London
Ditulis ku Harry Johnson

Ieu mangrupikeun wawasan anu pikaresepeun ngeunaan kumaha téknik anu épéktip - dina rasa anu lega - nalika jaman pandém.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Téknologi digital ngalayanan industri langkung efektif tibatan pilihan tradisional salami pandémik Covid-19, ngungkabkeun panilitian anu dileupaskeun ayeuna (Senén 1 Nopémber) ku WTM London sareng Travel Forward.

Ampir 700 eksekutif senior ti sakumna dunya nyandak bagian dina Laporan Industri WTM sareng dipénta rangking efficacy sauntuyan téknologi sareng saluran. Ampir satengah sampel (47%) nyebatkeun yén saluran pamasaran digital sapertos optimasi mesin pencari, pamilarian mayar sareng pamasaran email éta efektif pisan salami pandémik, sareng 30% salajengna ngajelaskeun aranjeunna salaku cukup efektif. Ngan 6% ngajelaskeun aranjeunna henteu efektif.

Kontras, ngan 25% tina execs ceuk agén perjalanan jalan tinggi pisan éféktif dina ngarojong bisnis maranéhanana salila krisis, kalawan rada leuwih (31%) nyebutkeun aranjeunna rada éféktif. A minoritas badag (16%) ceuk agén jalan tinggi éta teu epektip.

Sacara umum, saluran langsung-ka-konsumén ngalaksanakeun paling kuat nalika pandém. Situs wéb merek, aplikasi sareng pusat kontak didadarkeun salaku cukup atanapi efektif pisan ku langkung ti 70% tina sampel, kalayan jumlahna ngaleungitkeun aranjeunna salaku henteu efektif dina persentase angka tunggal.

Kontras, média tradisional kayaning citak, TV jeung surat langsung éta cukup atawa pohara efektif pikeun kirang ti 50%, tapi persentase rélatif luhur - 17% - mecat saluran ieu salaku teu epektip.

Di tempat sanés, para eksekutif ditaroskeun khusus ngeunaan dua tren téknologi jaman pra-Covid. Awan éta mujarab pikeun leuwih ti satengah sampel (52%), najan ngical paralatan awan sarta manajer akun bakal kabetot pikeun manggihan naha hiji-di-sapuluh sangka awan éta teu epektip. Nya kitu, API - software anu ngamungkinkeun dua sistem saling berinteraksi - éta mujarab pikeun leuwih ti satengah sampel tapi tetep teu epektip pikeun 8%.

Tapi, kategori anu paling miskin nyaéta ranjang ranjang sareng agrégator, kalayan kirang ti satengah (48%) nyatakeun usaha-usaha ieu ngadukung nalika pandém, rating persetujuan panghandapna tina daptar. Deui, minoritas signifikan - 13% - mecat aranjeunna salaku teu epektip.

Sabalikna, kasus panggunaan téknologi anu paling saé nyaéta komunikasi, sareng staf sareng palanggan. Langkung ti 80% tina sampel nyarios yén alat-alat ieu mujarab pikeun panggunaan internal, ngan ukur 4% nyarios yén alat-alat ieu pondok. Ngagunakeun téhnologi pikeun ngobrol konsumén éksternal digawé éféktif pikeun ampir tilu-di-opat (74%), kalawan ngan 6% unsatisfied.

Simon Pencét, Diréktur Pameran, WTM London jeung Travel Maju, ceuk; "Ieu mangrupikeun wawasan anu pikaresepeun ngeunaan kumaha téknik anu épéktip - dina rasa anu lega - nalika jangkungna pandém. Ieu nunjukeun yen bentang tech masih fragmented kalawan sababaraha téknologi jeung / atawa saluran teu acan pas keur kaperluan sarta ragrag pondok tina naon diperlukeun, bari batur sigana geus mecenghul kalayan persetujuan universal.

"WTM London sareng adina anu fokus kana téknologi nunjukkeun Travel Forward aya pikeun ngabantosan perusahaan perjalanan ngukur téknologi naon anu aranjeunna peryogikeun sareng saha waé anu badé ngawangun deui perjalanan."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment