Airlines hal hiber Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos resorts piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Naon Anyar di Bahama dina bulan Nopémber

Pembaruan Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama dina COVID-19
Bahama
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Panaskeun rencana perjalanan liburan anjeun musim ieu. Kalayan hawa tropis, bukaan anyar anu pikaresepeun sareng 100,000 mil pasagi cai anu paling jelas di dunya, gampang pikeun ngawartosan kulawarga anjeun naha "Leuwih alus di Bahama".

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kalawan leuwih 700 pulo jeung cays jeung 16 tujuan pulo unik, The Bahama perenahna ngan 50 mil kaluar basisir Florida, nawarkeun hiji flyaway ngewa gampang.
  2. Kapuloan Bahama gaduh fishing kelas dunya, nyilem, boating, birding, jeung kagiatan dumasar-alam.
  3. Aya rébuan mil cai paling spektakuler di bumi sareng pantai murni anu ngantosan kulawarga, pasangan sareng petualang.

wartos 

Coral Vita Kéngingkeun Pangakuan pikeun Usaha Kelestarian Lingkungan - Karang Vita earns tempat 15 finalis luhur dina Hadiah Earthshot perdana dina kategori "Revive Our Oceans" pikeun usaha terus maranéhna pikeun ngawétkeun ékosistem basisir dunya.

Sendal Reimagined Royal Bahamian Nyiapkeun pikeun dibuka deui - Sendal Royal Bahamian nyaeta on jalur pikeun dibuka deui 27. Januari 2022, sarta sémah bisa ngaharepkeun ngarasakeun 200 pinuh direnovasi kamar tur suites, lima réstoran anyar, hideaways pulo swasta sarta Kampung Pulo anyar.

Rosé Paradis Garden muka di The Ocean Club, A Four Seasons Resort - The Ocean Club, A Four Seasons Resort, partnered kalawan Château d'Esclans nampilkeun Taman Rosé Paradis, Hiji pangalaman pop-up enchanting nu transports sémah ti storied Versailles Kebon of Paradise Island ka Selatan Perancis. Pangalaman dibuka Rebo dugi ka Saptu, 11 Nopémber 2021, dugi ka 11 Pebruari 2022.

The Moorings dibuka deui di The Abacos Bulan hareup - The Moorings balik deui ka The Abacos saatos dua taun saatos karusakan Hurricane Dorian sareng bakal neruskeun nawiskeun liburan piagam dimimitian Désémber 2021.

Bahama Piagam Yacht Tembongkeun mulih - Ieu resmi, teh 2022 Bahama Piagam Yacht Tembongkeun bakal dilaksanakeun di Nassau Yacht Haven Pébruari 24 - 27, 2022 nampilkeun langkung ti 10 yacht piagam sareng langkung ti 40 calo piagam.

Bahama Bersinar Caang sareng Pangakuan Anu Kasohor Dunya - Kapuloan Bahama nyandak sababaraha kameunangan dina sababaraha kategori Condé Nast Traveler's 2021 Pamiarsa Pilihan Awards sarta ngaranna "Karibia Terkenal di Pulau Pinang Tujuan 2021” dina 28th taunan World Travel Awards.

Promosi jeung nawarkeun 

Pikeun daptar lengkep ngeunaan tawaran sareng bungkusan pikeun Bahama, didatangan dieu

Atlantis Paradise Island Nawarkeun Special "Singles Day" Paket - Pulo Surga Atlantis ngagungkeun Poé Jomblo Nasional dina 11 Nopémber 2021 kalayan tawaran khusus anu tiasa dipesen 24 jam. Paket "Singles Day" kalebet akomodasi dugi ka 4 dinten di The Cove, The Royal sareng The Coral, masing-masing sareng $ 111 kiridit Resort sapopoé. Jandéla perjalanan: 11 Nopémber - 31 Oktober 2022.

$ 500 Kiridit Udara pikeun Hideung Jumaah sareng Cyber ​​​​Senén – Libur travelers nampi a Kiridit hawa $ 500 nalika pre-booking pakét hawa-inklusif 7-wengi di hotél anggota Board Promosi Bahama Out Islands. Bisa dipesen antara 26 Nopémber - 2 Désémber 2021, sareng valid pikeun perjalanan antara 28 Nopémber - 31 Januari 2022. Tanggal Blackout berlaku.

Perkawis BAHAMAS 

Kalawan leuwih 700 pulo jeung cays jeung 16 tujuan pulo unik, The Bahama perenahna ngan 50 mil kaluar basisir Florida, nawarkeun hiji flyaway gampang ngewa nu transports travelers jauh ti sapopoé maranéhna. Kapuloan Bahama gaduh fishing kelas dunya, nyilem, boating, birding, jeung kagiatan dumasar-alam, rébuan mil tina cai paling spektakuler Bumi jeung pantai pristine ngantosan kulawarga, pasangan jeung adventurers. Ngajalajah sakabeh pulo boga tawaran di bahamas.com atawa dina Facebook, YouTube or Instagram pikeun ningali kunaon Éta Langkung Hadé di Bahama.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment