Satengah warga Inggris ngarencanakeun sababaraha perjalanan taun payun

Pangalusna di Industri ngahormatan di WTM London

Satengah tina Brits ngarencanakeun dua atanapi langkung liburan di 2022 - sareng 70% ngarencanakeun nyandak sahenteuna hiji liburan taun payun, dumasar kana panilitian anu dikaluarkeun dinten ayeuna (1 Nopémber) ku WTM London, acara global utama pikeun industri perjalanan.

Salajengna, opat tina 10 konsumen badé nyéépkeun langkung seueur liburan tibatan taun 2019, ngungkabkeun Laporan Industri WTM.

Polling 1,000 konsumen, dileupaskeun dinten ayeuna di WTM London, mendakan yén ngan 16% henteu ngarencanakeun pikeun ngaleungit, sedengkeun 22% nyatakeun yén aranjeunna bakal ngagaduhan liburan di 2022.

Katilu (29%) nyarioskeun ka polling yén aranjeunna ngarencanakeun sababaraha liburan - kalebet istirahat pondok sareng liburan anu langkung panjang - sedengkeun 11% nyarios yén aranjeunna ngarep-arep nyandak tilu. Ampir hiji dina 10 (9%) nyarios yén aranjeunna badé nyandak langkung ti tilu liburan.

Lamun datang ka rencana belanja libur, 43% maksudna méakkeun leuwih ti taun 2019 sarta kirang ti hiji di 10 (9%) ceuk maranéhna bakal méakkeun kirang ti anggaran 2019 urang.

Ampir hiji dina genep (17%) nyarioskeun survey yén aranjeunna bakal nyéépkeun "nyata" langkung ti 2019 - ku margin 20% atanapi langkung - sedengkeun saparapat (26%) diperkirakeun bakal nyéépkeun sakedik - dugi ka 20% di luhur 2019 .

Katilu nyarios yén aranjeunna bakal nyéépkeun sami sareng sateuacan pandémik.

Papanggihan konsumen dirojong ku panalungtikan diantara industri perjalanan global, kalayan ampir satengah (44%) tina 676 perusahaan anu ditaros ku WTM London nyatakeun pesenanna bakal ngahontal atanapi ngaleuwihan tingkat anu ditingali dina 2019. Dua perlima (42%) nyarios tingkat pesenan. taun hareup masih bakal katinggaleun 2019, sedengkeun 14% henteu yakin atanapi henteu terang.

Panalitian éta hadé pikeun pamulihan industri perjalanan outbound Inggris, nunjukkeun yén aya paménta anu kuat pikeun liburan pas-pandémik salaku larangan anu gampang.

Kalayan perjalanan luar negeri dina taun 2020 sareng 2021 jauh di handap tingkat pra-Covid, survey masihan harepan ka agén, operator sareng maskapai anu pesenan bakal gancang mundur nalika perjalanan janten langkung gampang.

Dina Séptémber, badan perdagangan Airlines UK sareng Asosiasi Operator Bandara nyarios ka Menteri Angkutan Grant Shapps yén usum panas 2021 "mangrupa usum panas anu langkung parah pikeun industri urang tibatan usum panas 2020", nambahan: "Inggris tinggaleun sanaos program vaksinasi anu ngéléhkeun dunya. ”

Bandara Heathrow, contona, ningali jumlah panumpang 71% turun dina bulan Agustus 2021 dibandingkeun sareng bulan puncak usum panas pra-pandémik anu sami.

Hub London turun tina janten bandara pangsibukna di Éropa dina taun 2019 janten ka-10 nalika pesaing pulih dina laju anu langkung gancang.

Salajengna, panemuan indikator pasar gema anu katingali di tempat sanés - salami usum panas, panilitian konsumen ABTA mendakan yén 41% parantos gaduh liburan di luar negeri anu dipesen pikeun 12 bulan ka hareup, sareng 35% parantos dipesen liburan asing pikeun usum panas ieu. Angka ieu langkung handap tina normal tapi aranjeunna ngungkabkeun kumaha paménta pikeun perjalanan tetep, sanaos iklim anu sesah.

Sareng Hays Travel, agénsi perjalanan panggedéna di Inggris, ngalaporkeun kauntungan dina bulan Agustus, hatur nuhun kana armada kapal pesiar anu nawiskeun pelayaran domestik salami usum panas di sekitar Kapuloan Inggris.

Simon Press, Diréktur Pameran WTM London, nyarios: "Perdagangan parantos ngalaporkeun paménta pent-up nyebar pikeun perjalanan sapanjang pandémik sareng ieu parantos ditingalikeun ku naékna tingkat pesenan iraha waé larangan ngagampangkeun.

"Tapi, kateupastian sareng kabingungan ngeunaan aturan perjalanan parantos ngahalangan seueur anu badé liburan dugi ka ayeuna.

"Kalayan optimisme langkung seueur ngeunaan muka wates sareng ngagampangkeun larangan perjalanan, sigana sadaya rencana liburan anu lami-lami éta bakal kaeusi, masihan industri kasempetan pikeun pulih nalika urang balik deui kana pola perjalanan anu langkung normal."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.