Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor rapat wartos jelema Ngawangun deui Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Spanyol bakal tetep panas dina 2022

Bisa ngarecah kota ngimbangan shortfall dina travelers bisnis?
Bisa ngarecah kota ngimbangan shortfall dina travelers bisnis?
Ditulis ku Harry Johnson

Éta heartening pikeun industri perjalanan ningali yén leuwih ti tilu-suku (78%) konsumén pasti, meureun atawa mudahan holidaying peuntas laut taun hareup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Sun-starved Brits hoyong flock deui ka Med panas hareup, jeung hotspot tradisional Spanyol meunangkeun deui makuta na salaku tujuan favorit urang, mangka panalungtikan dileupaskeun kiwari (Senén 1 Nopember) ku WTM London.

Katilu (34%) tina 1,000 konsumen anu ditaliti ku Laporan Industri WTM nyatakeun yén aranjeunna "pasti" liburan ka luar negeri di 2022; ampir saparapat (23%) ceuk maranéhna bakal "meureun" ngalakukeunana, bari salajengna 21% ceuk maranéhna miharep hiji reureuhan mancanagara taun hareup. 17% sanésna nyarios yén aranjeunna bakal milih cicing, sedengkeun ngan 6% nyarios yén aranjeunna henteu ngarencanakeun liburan kanggo taun 2022.

Hotspot anu paling luhur anu disebatkeun ku konsumen nyaéta Spanyol, sareng anu sanésna langkung yakin ngeunaan daérah Resort anu badé didatangan, nyarios kapuloan Spanyol sapertos Lanzarote sareng Majorca.

Anu ogé luhur dina daptar hajat nyaéta karesep Éropa tradisional sanés sapertos Perancis, Italia sareng Yunani, bari aya acara anu kuat pikeun AS - anu parantos kaluar tina peta pikeun wisatawan Inggris ti saprak pandémik lumangsung dina Maret 2020.

Panemuan éta bakal disambut ku papan wisata anu parantos mere ilham konsumen ngeunaan rencana perjalanan ka hareup sapanjang pandémik sareng ayeuna ngalaporkeun tingkat paménta anu ageung.

Langkung ti 18 juta Brits nganjang ka Spanyol dina taun 2019, janten tujuan karesep urang - tapi firma analitik perjalanan ForwardKeys nyatakeun jumlahna turun 40% usum panas ieu kusabab larangan perjalanan Covid.

Samentawis éta, wisatawan ti Swédia, Dénmark sareng Walanda ka Spanyol ningali pertumbuhan angka pra-pandémik sareng pariwisata domestik ampir pulih ka tingkat pra-pandémik.

Kantor Pariwisata Spanyol di Inggris nyarios yén "ditetepkeun pikeun nempatkeun Spanyol payuneun pikiran pikeun Brits anu hoyong liburan ka luar negeri" sareng ngamangpaatkeun paménta anu dibotolkeun.

Ogé milarian modal pikeun pesenan poténsial nyaéta Brand USA, anu parantos damel raket sareng operator wisata sareng agén perjalanan di Inggris nalika pandémik.

Administrasi Biden parantos ngusahakeun rencana anu ngabutuhkeun ampir sadaya sémah asing pikeun nunjukkeun bukti vaksinasi nalika larangan perjalanan ka AS tungtungna diangkat.

Agénsi pamekaran pariwisata Perancis Atout France ngagabung deui sareng Komisi Perjalanan Éropa (ETC) dina Séptémber salaku bagian tina drive na pikeun narik langkung seueur sémah.

Perancis ngarepkeun janten sorotan global dina taun-taun anu bakal datang, sabab bakal janten tuan rumah Piala Dunia rugbi union di 2023, sareng Olimpiade sareng Paralimpik di Paris salami usum panas 2024.

Dewan turis Italia ogé ngarep-arep narik langkung seueur Brits, khususna saatos karantina wajib pikeun datangna anu divaksinasi pinuh ti Inggris dibatalkeun dina ahir Agustus.

Nanging, tujuan sapertos Venice milarian pulih ku cara anu langkung sustainable tibatan sateuacan pandémik.

Usum panas ieu ningali Venice ngalarang kapal pesiar ageung sareng aya laporan yén kota ngarencanakeun pikeun ngamimitian ngecas wisatawan ti usum panas 2022 teras.

Yunani mangrupikeun tujuan anu paling saé dina usum panas ieu, numutkeun firma analitik data Cirium, anu ngulik penerbangan ti Inggris ka nagara-nagara di Éropa.

Organisasi Pariwisata Nasional Yunani ogé ngaluncurkeun kerjasama dina bulan Agustus sareng pamawa anggaran Ryanair pikeun ngamajukeun tujuan.

Nganggo slogan 'Sadaya anu anjeun pikahoyong nyaéta Yunani', para mitra promosi liburan usum panas di kapuloan Yunani ka pasar Inggris, Jerman sareng Italia.

WTM London lumangsung salila tilu poé ka hareup (Senén 1 - Rebo 3 Nopémber) di ExCeL - London.

Simon Pencét, WTM London, Diréktur Pameran, ngadawuh: "Éta heartening pikeun industri perjalanan ningali yén leuwih ti tilu-suku (78%) konsumén pasti, meureun atawa mudahan holidaying luar negeri taun hareup.

"Brits ayeuna parantos nyanghareupan kaributan perjalanan ampir dua taun, sareng liburan luar negeri haram nalika sababaraha bagian tina pandém, janten tempat tinggal naék popularitasnya.

"Sanaos nalika perjalanan luang ka luar negeri diidinan deui, kami kaserang ku syarat tés PCR anu mahal, aturan karantina, parobihan anu pondok pikeun peraturan sareng sistem lampu lalu lintas anu ngabingungkeun - teu nyebatkeun seueur aturan di tujuan liburan di luar negeri.

"Éta nunjukkeun daya tahan sareng tekad anu luar biasa tina liburan Inggris anu seueur anu tetep hoyong buku liburan luar negeri di 2022 - kalayan iklim anu cerah katingalina langkung pikabitaeun saatos usum panas anu sanés di Inggris."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment