Urang London nolak COVID sareng liburan ka luar negeri langkung seueur ti Brits sanés

Industri perjalanan tungtungna papanggih deui di WTM London

Urang London parantos ngabuktikeun yén aranjeunna kirang daék tibatan jalma-jalma ti mana waé di Inggris nyerah liburan luar negeri taunan salami pandémik - sanaos éta hartosna ngalawan saran Pamaréntah, mayar tes perjalanan Covid sareng judi dina sistem lampu lalu lintas - numutkeun pikeun panalungtikan dileupaskeun ayeuna (Senén 1 Nopémber) ku WTM London.

Opat dina 10 (41%) urang London parantos liburan ka luar negeri dina taun katukang, dua kali rata-rata nasional 21%, sareng langkung ti tilu kali langkung seueur ti jalma di Wétan Kalér, wilayah Inggris anu ningali jumlah panghandapna liburan luar negeri. dicokot dina panungtungan 12 bulan.

Ngan 13% jalma anu cicing di Wétan Kalér nyandak liburan luar negeri salami periode éta, ngungkabkeun Laporan Industri WTM, anu ngajajal 1,000 konsumen Inggris.

Dua kali saloba Londoners ti rata nasional dipesen BOTH libur peuntas laut jeung staycation a, kalawan 9% jalma di ibukota booking duanana, dibandingkeun rata nasional 4%.

Ngan 36% urang London anu teu kabur dina liburan taun ka tukang - boh dina staycation atanapi perjalanan luar negeri - dibandingkeun sareng 51% tina rata-rata nasional.

Sigana urang London anu tahan banting henteu acan dileungitkeun ku tes Covid, parobihan lampu lalu lintas bahkan panyawat ti Pamaréntah sareng para ahli anu sababaraha kali naroskeun ka Brits pikeun henteu angkat ka luar negeri - bahkan nalika larangan perjalanan ngagampangkeun sareng éta sah pikeun liburan ka luar negeri.

Kurangna pamitan régional di bandara di luar ibukota ogé tiasa janten faktor naha langkung seueur urang London tibatan rata-rata nasional anu liburan di luar negeri dina 12 sasih katukang.

Salaku tambahan, lokét lokal nempatkeun sababaraha urang angkat ka bandara régional anu aya, atanapi ngagaduhan poténsial pikeun dipasang, tingkat anu béda.

Diréktur Pameran WTM London Simon Press nyarios: "Panaliti kami nunjukkeun yén urang London langkung dipikaresep pikeun ngaleungitkeun hariwang sareng teu malire naséhat ngeunaan perjalanan nalika pandémik.

"Saeutikna pamitan régional sareng seueur konci régional ogé hartosna yén jalma-jalma di luar London henteu acan tiasa atanapi daék ngapung.

"Sanaos perjalanan diidinan, aya seueur tekanan ti menteri Pamaréntah sareng panaséhat kaséhatan pikeun henteu ngarambat.

"Éta, digabungkeun sareng kabingungan sareng biaya tes Covid sareng parobihan konstan tina peraturan lampu lalu lintas, nyababkeun seueur jalma anu teu ngarambat, tapi sigana urang London langkung nekad tibatan kalolobaanana pikeun istirahat biasa di luar negeri - henteu paduli tambahan. biaya atanapi repot."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.