Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan rapat wartos jelema piknik News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Brits nganggap topéng pameunteu kedah terus dianggo dina penerbangan

Bisa ngarecah kota ngimbangan shortfall dina travelers bisnis?
Bisa ngarecah kota ngimbangan shortfall dina travelers bisnis?
Ditulis ku Harry Johnson

Sanaos ngagampangkeun larangan, seuseueurna jalma masih ngarasa leres sareng pantes pikeun ngagem topéng pameunteu dina penerbangan, saluyu sareng kawijakan seueur maskapai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Tilu dina opat populasi sawawa Inggris nyangka masker pameunteu kedah terus dianggo ku panumpang dina penerbangan, dumasar kana panilitian anu dikaluarkeun dinten ayeuna (Senén 1 Nopémber) ku WTM London.

Aya kasepakatan anu lega pikeun sadaya kelompok umur, tapi éta langkung ti 65an anu paling hoyong ningali aturan éta dijaga, ngungkabkeun Laporan Industri WTM, dirilis di WTM London, acara global utama industri perjalanan, anu lumangsung dina salajengna. tilu poé (Senén 1 - Rebo 3 Nopember) pa ExCeL - London.

Nalika ditaros: Naha anjeun ngarasa masker pameunteu masih kedah dianggo dina pesawat? 73% ngawaler enya - jauh leuwih luhur batan 14% anu teu satuju. Sésana 13% nyarios yén aranjeunna henteu yakin.

Kelompok anu langkung ti 65 taun mangrupikeun bagian masarakat anu paling dipikaresep, kalayan 82% nyatakeun masker kedah dianggo dina penerbangan, ngungkabkeun polling 1,000 konsumen Inggris.

Jalma dina kategori umur 25-64 ampir merata dibeulah dina perjangjian maranéhna, kalawan 73% tina 55-64s; 74% tina 45-54s; 73% tina 35-44s sareng 72% tina 25-34s nyatakeun panumpang kedah nganggo masker.

Di antara generasi ngora, 62% tina 18-21s sareng 60% tina 22-24s yakin maskapai kedah teras-terasan ngadamel masker pameunteu wajib.

Aturan ngeunaan ngagem topéng pameunteu robih di Inggris dina 19 Juli, nalika larangan ngagampangkeun.

Ti saprak 19 Juli, éta henteu deui janten syarat sah pikeun ngagem topéng pameunteu di jero rohangan di Inggris, sanaos Boris Johnson ngadesek masarakat pikeun terus nutupan wajahna dina 'ruang anu rame sareng katutup'. Aturan topéng anu langkung ketat diterapkeun di Wales sareng Skotlandia.

Kaseueuran maskapai, kalebet Ryanair, easyJet, TUI sareng Jet2 ngalaksanakeun kabijakan masker pameunteu wajib pikeun sadaya panumpang yuswa genep taun sareng langkung, ogé awak kabin, kecuali dibebaskeun.

Diréktur Pameran WTM London Simon Press nyarios: "Jelas, sanaos ngagampangkeun larangan, seuseueurna jalma tetep leres sareng pantes ngagem topéng pameunteu dina penerbangan, saluyu sareng kawijakan seueur maskapai."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment