Déwan Pariwisata Afrika Asosiasi News Awards Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah wartos jelema News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Amérika Serikat megatkeun News WTN

Kenya Magic pikeun Pahlawan Pariwisata Anyar di WTM London ku World Tourism Network

Panghargaan Pahlawan Pariwisata
Ditulis ku Dmytro Makarov

Naon anu diperyogikeun pikeun janten Pahlawan Pariwisata? Jaringan Pariwisata Dunia terangkeun dinten ayeuna ngeunaan ieu sareng ngakuan sababaraha anu langkung jauh pikeun ngajaga pariwisata ngalangkungan pandémik COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dinten, 1 Nopémber, dibukana Pasar Perjalanan Dunya di London di Pusat Pameran Excel.
  • Éta ogé pertama kalina anggota World Tourism Network tepang sacara pribadi saatos ratusan rapat zum salami COVID-19.
  • Ieu ogé dinten sababaraha Pahlawan Pariwisata anu dileler ku World Tourism Network tepang di London di WTN pikeun nampi sertipikat pangajénna.

"Aya ratusan rébu Pahlawan Pariwisata," saur Pupuhu Jaringan Pariwisata Dunia, Juergen Steinmetz, dinten ayeuna, "dina ngahormatan sadaya pahlawan anu ngajaga industri perjalanan sareng pariwisata urang ngalangkungan COVID-19. Urang nelepon aranjeunna pahlawan anonim. Éta madhab. Sababaraha di antarana urang tingali, kami nyaho ngeunaan, sarta kami bisa mikawanoh. Ieu anu urang laksanakeun dinten ayeuna.

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) diadegkeun dina bulan Désémber 2020, saatos 9 bulan ngawangun deui.lancaran diskusi diayakeun ku Juergen Steinmetz, penerbit eTurboNews.

Diskusi perjalanan ngawangun deui dimimitian di sela-sela ITB Berlin anu dibatalkeun dina Maret 2020 sareng PATA, Dewan Pariwisata Nepal, eTurboNews, jeung Déwan Pariwisata Afrika.

Kiwari, WTN boga anggota dina sektor publik atawa swasta pariwisata di 128 nagara.
Sataun ka tukang, WTN ngadegkeun Aula Internasional Pahlawan Pariwisata. Ieu pikeun mikawanoh jalma-jalma anu ngalaksanakeun léngkah tambahan pikeun mingpin industri ieu ngaliwatan krisis COVID-19.

Poto kahadean Christian del Rosario of CDR Galeri

Opat Pahlawan munggaran anu dileler nyaéta Hon. Najib Balala, Sekretaris Pariwisata pikeun Kenya; Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika; Dr Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jéndral UNWTO; jeung Tom Jenkins, CEO ETOA.

Dinten, pahlawan patepung pikeun kahiji kalina sarta hosted ku Magical Kenya di Pasar Travel Dunya di London.

Ieu dinten husus pikeun babaturan zum pribadi tur anyar papanggih di jalma. Seueur anu hadir WTM sareng anggota WTN muncul, sasalaman pikeun kahiji kalina. Éta mangrupikeun momen émosional pikeun sababaraha.

Sertipikat dibere ka Pahlawan Pariwisata attending dinten atanapi keur diwakilan, kaasup Michel Nahon ti Perancis, Aleksandra Gardasevic ti Monténégro, Professor Geoffrey Lipman tina SunX di Bélgia, jeung Agnes Muchuha ti Kénya.

Dua pahlawan reueus anyar diakuan ayeuna di WTM.

Ieu dinten kahiji salaku CEO anyar Pariwisata Barbados pikeun Jens Thraenhart. Anjeunna ditampung ku Hon. Menteri Pariwisata pikeun Barbados, Hon. Lisa Cummins, jeung kapala Pariwisata Barbados. Éta ogé dinten anjeunna diwakilan ku Panghargaan Pahlawan pikeun prestasi anu luar biasa, kalebet waktosna salaku Pupuhu Organisasi Pariwisata Mekong anu anjeunna tinggalkeun bulan kamari.

Pahlawan anyar kadua dileler dinten ieu Dov Kalmann, Israél. Anjeunna mangrupikeun anggota munggaran dina diskusi rebuilding.travel sareng janten instrumental dina rapat munggaran organisasi di Berlin, Jérman, dina Maret 2020. Dov ngawakilan Otoritas Pariwisata Thailand di Israél.

Tuan rumah, Hon. Najib Balala, hatur nuhun ka Jaringan Pariwisata Dunia sareng Juergen Steinmetz pikeun peran organisasi ieu sareng Juergen dimaénkeun dina pamulihan pariwisata.

Hal ieu didugikeun ku Hon. Edmund Bartlett ti Jamaika, anu ogé jalma tukang diskusi ketahanan pariwisata di Karibia.

Pariwisata Pahlawan bisa nominasi tanpa ongkos on www.heroes.travel
Inpormasi langkung lengkep ihwal World Tourism Network: www.wtn.travel

Otomatis Ngiringan
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment