Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rapat wartos jelema piknik News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Urang London ayeuna langkung dipikaresep ngagunakeun agén perjalanan tibatan sateuacan pandémik

Industri perjalanan tungtungna papanggih deui di WTM London
Industri perjalanan tungtungna papanggih deui di WTM London
Ditulis ku Harry Johnson

Agén perjalanan parantos janten pahlawan pandémik anu teu dipikanyaho - damel salami sababaraha bulan tanpa mayar, rebooking, ngabalikeun duit sareng nyusun ulang liburan impian masarakat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kabingungan sakitar terus-terusan robih peraturan perjalanan anu aya hubunganana sareng COVID nyaéta ngadorong wisatawan di sababaraha daérah nagara ka arah agén perjalanan anu tiasa mamatahan aranjeunna kalayan leres, tinimbang résiko salah sareng pesenan DIY, ngungkabkeun panalungtikan anu dileupaskeun ayeuna (Senén 1 Nopémber) ku WTM London. .

Londoners anu paling dipikaresep pikeun balik ka professional perjalanan, kalawan leuwih ti hiji di lima nyebutkeun aranjeunna bakal ngagunakeun agén ti ayeuna, mangka Laporan Industri WTM diumumkeun di WTM London, acara global ngarah pikeun industri perjalanan, lumangsung ngaliwatan tilu poé salajengna (Senén 1- Rebo 3 Nopémber) di ExCeL - London.

Nalika ditaroskeun: Naha kabingungan ngeunaan perjalanan anu disababkeun ku pandémik ngajantenkeun anjeun langkung dipikaresep pikeun mesen liburan ka hareup ngalangkungan agén perjalanan? 22% urang London nyarios yén aranjeunna 'leuwih dipikaresep' pikeun ngalakukeunana, dituturkeun ku 18% di Skotlandia sareng Wales.

Samentara éta, 12% réspondén ti Yorkshire sareng Humberside sareng 13% ti Wétan Kalér sareng Wétan Kidul (di luar London) nyarios yén aranjeunna langkung dipikaresep ngagunakeun agén perjalanan, ngungkabkeun laporan 1,000 konsumen Inggris.

Dina umur 44 taun langkung dipikaresep buku sareng agén ti saprak krisis COVID mimiti, kalayan 20% tina 18-21; 21% tina 22-24s sarta 22% tina 35-44s nyebutkeun aranjeunna bakal nanya ka agén.

Ieu ngabandingkeun kana 13% tina 45-54s, 12% tina 55-64s sareng 14% tina langkung ti 65an anu nyarios yén aranjeunna ayeuna langkung dipikaresep buku sareng agén perjalanan ti saprak pandémik.

Diréktur Pameran WTM London Simon Press nyarios: "Hasil panilitian mangrupikeun warta anu saé pikeun agén perjalanan. WTM London parantos lami nyarios yén agén perjalanan di dieu pikeun cicing.

"Agén perjalanan parantos janten pahlawan pandémik anu teu dipikanyaho - damel salami sababaraha bulan tanpa mayar, rebooking, ngabalikeun duit sareng nyusun ulang liburan impian masarakat.

"Éta ogé kedah tetep di luhur aturan anu terus-terusan robih - henteu ngan ukur nagara mana, atanapi anu, dina daptar héjo, Amber atanapi beureum, tapi ogé naha nagara-nagara éta saleresna kabuka pikeun sémah Inggris sareng naha aranjeunna asup. Daptar tujuan 'aman' di Kantor Komanwel sareng Pangembangan Luar Negeri (FCDO).

"Sajaba ti éta, agén-agén kedah nuturkeun aturan ngeunaan tés COVID sareng syarat éntri pikeun masing-masing nagara. Teu heran agén nyarioskeun ka urang sadayana aranjeunna damel langkung keras tibatan kantos.

"Seueur agén ogé parantos naroskeun pamenta ti jalma-jalma anu henteu buku sareng aranjeunna - anu boh dipesen langsung sareng perusahaan anu engkéna henteu tiasa dicekel nalika aya anu salah, atanapi ngalakukeun pesenan DIY sareng janten teu macet.

"Kanyataan yén jalma-jalma ngartos sareng ngahargaan nilai agén saé pisan pikeun ningali."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment