Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Pangalusna Usaha jeung Spa Hotel di Taipei, Taiwan

Ruang Tamu Suite Présidén Bupati Taipei
Ditulis ku Dmytro Makarov

Bupati Taipei geus narima tilu gelar esteemed dileler ku renowned World Travel Awards jeung World Spa Awards. Bupati Taipei geus meunang dua Penghargaan Perjalanan Dunia, nyaéta "Hotél Usaha Utama Taiwan 2021" jeung "Suite Hotél Pangunjung Taiwan 2021", sareng Wellspring Spa Regent Taipei parantos meunang "Penghargaan Spa Dunya: Spa Hotél Pangalusna di Taiwan 2021” salila genep taun berturut-turut saprak 2016.

World Travel Awards sareng World Spa Awards mangrupikeun sababaraha panghargaan anu paling bergengsi sareng kompetitif sabab merekna diakuan salaku ciri utama kaunggulan industri. World Travel Awards diadegkeun dina 1993 pikeun "ngaku, ganjaran sareng ngagungkeun kaunggulan dina sadaya séktor utama industri perjalanan, pariwisata sareng silaturahmi". Hasilna nuturkeun panéangan panjang anu ngahésékeun pikeun merek silaturahmi anu paling luhur di dunya nalika diusir ku para profesional industri sareng masarakat, kalayan nominasi nampi sora anu paling seueur dina kategori anu dingaranan juara. Bupati Taipei reueus meunang "Taiwan's Leading Business Hotel 2021" sabab Presidential Suite kami geus meunang "Taiwan's Leading Hotel Suite 2021".

World Spa Awards ngémutan kaunggulan dina industri spa sareng kabugaran. Pikeun bisa meunang pangajén bergengsi ieu ngalawan kompetisi sengit misalna sabenerna hiji karya hésé. Oscars industri Spa - World Spa Awards parantos ngungkabkeun juara 2021 na; Wellspring Spa Regent Taipei, kalayan perawatan utama sareng layanan bintang lima, parantos kéngingkeun "Taiwan's Best Hotel Spa" salami genep taun berturut-turut ti saprak 2016. Kalayan panghargaan ieu, Wellspring SPA henteu ngan ukur kéngingkeun visibilitas internasional pikeun Bupati Taipei, tapi ogé Taiwan. sorangan - pageuh nempatkeun Taiwan dina pamandangan perjalanan internasional.

Bupati Taipei geus salawasna pageuh percaya dina "Bring the Best of the World to Taiwan and Bring the Best of Taiwan to the World"; kituna, sanajan pandém, nyadiakeun layanan kualitas luhur bari mastikeun lingkungan aman pikeun sakabéh geus salawasna jadi prioritas luhur. Nalika nganapigasi ngalangkungan pandémik ieu, Bupati Taipei parantos nguatkeun ukuran pencegahan wabah ku cara masang téknologi sinar ultraviolét disinfecting, BioLED 365 Care, sareng ngalaksanakeun seueur deui tindakan. Tanggal 1 Séptémber, Bupati Taipei sareng Just Sleep Ximen nampi Perangko Perjalanan Aman anu dikaluarkeun ku WTTC sareng sacara resmi janten anggota Ranté Layanan Panarimaan Perjalanan Aman MICE. Grup Hotel Silks anu nampi Perangko Perjalanan Aman WTTC nunjukkeun usaha kami anu terus-terusan pikeun nempatkeun kaséhatan sareng kasalametan tamu di payuneun salami pandémik ieu.

Alamat Bupati Taipei: No.3, Ln. 39, Sec. 2 ZhongShan N. Rd.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment