Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Merek Lingerie Ngabantosan Awéwé Disaringan Kanker Payudara

Adore Me - Logo dina Ungu
Ditulis ku Dmytro Makarov

Pikeun ngahargaan Bulan Kasadaran Kanker Payudara, merek lingerie & pangecér online Adore Me gawé bareng sareng American Cancer Society pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan pentingna disaring.

Taun 2020 — khususna dina bagian anu paling parah tina pandémik — aya panurunan 60% dina tingkat screening kanker payudara taunan. Mammograms mangrupikeun cara anu paling épéktip pikeun ngadeteksi kanker payudara dina tahap anu pangheulana - sareng kusabab seueur awéwé anu sono kana mammogram taunanna, diperkirakeun aya paningkatan ageung dina kasus anu teu kadeteksi dina taun 2021.

Pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan pentingna screening, Adore Me milu dina American Cancer Society's Making Strides Against Breast Cancer Walk di Central Park. "Éta hébat ningali tim kami anu béda-béda ngumpulkeun dana di perusahaan, berinteraksi sareng anu salamet kanker payudara, sareng ngadangukeun carita na. Kami malah ngagaduhan tenda dina jalan-jalan pikeun nyayogikeun para peserta bra gratis, ”saur Chloé Chanudet, Kapala Pemasaran Adore Me. "Kanker payudara mangrupikeun panyababna Adore Me parantos caket kana manah urang, sareng urang bakal teras-terasan neraskeun paguneman pikeun disaring - salami sareng saatos Bulan Kasadaran Kanker Payudara." 

Kemitraan Adore Me ogé kalebet sumbangan langsung ka American Cancer Society, pengumpulan dana internal perusahaan, sareng komunikasi ka jutaan konsumén Adore Me ngeunaan pentingna disaring. "The American Cancer Society nganuhunkeun pikeun pangrojong Adore Me, anu parantos nyorong para nasabah sareng komunitas pikeun kalibet dina ningkatkeun kasadaran sareng dana pikeun ngeureunkeun kanker payudara ngaliwatan jalan-jalan Making Strides Against Breast Cancer," saur Meagan Hallworth, Manajer Pangembangan Senior di Amérika Kangker Society. "Kami bungah ngeunaan kolaborasi ieu, sareng urang babarengan bakal ngagungkeun anu salamet sareng thrivers, sareng ngabantosan ngabiayaan masa depan panalungtikan sareng program kanker payudara."

The American Cancer Society nyarankeun awéwé saluhureun 40 pikeun ngajadwalkeun mammograms taunan, sareng awéwé saluhureun 20 pikeun ngalakukeun pamariksaan payudara diri unggal bulan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment