Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Hilton muka hotél panggedéna di Asia Pasifik

Ditulis ku Dmytro Makarov

Hilton, salah sahiji pausahaan silaturahmi tumuwuh panggancangna di dunya, disetél pikeun ngaluncurkeun hotél panggedéna di Asia Pasifik kalayan muka 1,080 kamar. Hilton Singapura Dusun di Januari 2022.

Ayeuna dibuka pikeun reservasi, hotél bakal debut di jantung kota Orchard Road Singapura sareng ngawakilan ayana unggulan Hilton di nagara éta saatos direnovasi sacara éksténsif. Konversi tina Mandarin Orchard Singapura ayeuna, Hilton Singapore Orchard dipiboga ku OUE Limited sareng bakal diurus ku Hilton.

Paul Hutton, wakil presiden, operasi, Asia Tenggara, Hilton, ceuk,"Salaku hub sareng tujuan kota utama pikeun wisatawan bisnis sareng luang, kami optimis ngeunaan poténsi kamekaran pamandangan silaturahmi Singapura nalika pamulihan dimimitian sareng perjalanan diteruskeun dina jangka panjang. Kami bungah pikeun ngamimitian taun anyar kalayan peluncuran tambahan anu penting pikeun portopolio régional kami ngaliwatan bubuka Hilton Singapore Orchard, anu bakal ngawakilan hotél Hilton anu leres-leres di kota gateway anu penting pikeun Asia Tenggara, sareng ngarep-ngarep. pikeun neraskeun nganteurkeun tingkat silaturahmi Hilton anu kasohor ka sadayana anu ngaliwat panto hotél.

Ku alam lokasina strategis sarta fasilitas éksténsif jeung amenities, Hilton Singapore Orchard anyar teh hub sampurna pikeun bisnis jeung luang. Ngan dina satengah jam drive ti Bandara Changi Singapura, travelers bisa ngaharepkeun hiji tetep immersive di salah sahiji lokasi paling coveted kota jeung ngarasakeun aksés ka tapestry unik tina pangalaman diturunkeun tina campuran eclectic masakan internasional, fashion jeung desain jeung rupa-rupa. tina mall ritel. Sémah anu ngarambat pikeun tujuan médis ogé bakal ngahargaan jarak anu caket ka pusat médis spesialis anu aya di payuneunana.

Akomodasi modern

Kalawan 1,080 kamar refurbished na suites sakuliah dua munara, Hilton Singapore Orchard bakal salah sahiji hotél pangbadagna di Singapura. Sémah bakal gaduh aksés kana rupa-rupa kamar sareng kategori suite, sedengkeun anu iinditan sareng kulawarga sareng anu dipikacinta tiasa milih buku kamar nyambungkeun hotél anu tiasa dikonfirmasi langsung dina waktos reservasi. hotél ieu diposisikan ogé pikeun cater kana bagéan perjalanan béda, ti luang ka travelers bisnis jeung corporates ka grup badag.

AMENITIES éksténsif jeung jasa

Sémah bakal ngarasakeun rupa-rupa amenities sarta jasa dina hotél kaasup dua puseur kabugaran 24-jam pinuh dilengkepan, hiji kolam renang outdoor, a Executive Lounge anyar ngadegkeun tur sambungan langsung ka galeri balanja méwah opat-tingkat kalawan host lokal jeung internasional. merek fashion jeung kafe signature sarta réstoran.

Pangalaman kuliner seger

Ditetepkeun janten tujuan tuangeun nyalira, Hilton Singapore Orchard langkung ningkatkeun pamandangan kuliner kota ku lima konsép tuangeun anu dikurasi kalebet Chatterbox anu meunang pangajén, dua Shisen Hanten anu dibéntangan Michelin sareng tilu panawaran tuangeun sareng inuman énggal anu nampilkeun tuangeun sadinten. , réstoran husus sarta lounge lobi sarta bar.

RAPAT JEUNG ACARA

Kalawan 16 spasi acara sacara éksténsif direnovasi sarta serbaguna ngawengku leuwih ti 2,400 méter pasagi, hotél bakal tiasa nampung rapat jeung acara mimitian ti konvénsi sarta paméran pikeun weddings sarta celebrations sosial. Nawarkeun salah sahiji rohangan acara panggedéna di kota, Hilton Singapore Orchard bakal nampilkeun dua ruangan balé anu dirarancang unik sareng tanpa pilar anu dipasangan témbok LED canggih, téknologi pencahayaan sareng sora anu tiasa nyayogikeun dugi ka 1,000 tamu sareng pre- wewengkon fungsi. Pikeun rapat anu langkung alit, perencanaan tiasa milih ti 12 kamar fungsi, anu seuseueurna ngabagéakeun cahaya panonpoe alami, sareng rohangan anu mereun di sabudeureun hotél pikeun istirahat kopi pribadi sareng sesi breakout.

Cedric Nubul, manajer umum, Hilton Singapore Orchard ceuk, "Hilton Singapore Orchard bakal salah sahiji hotél paling diantisipasi dibuka dina 2022 sarta tambahan seru kana pamandangan vibrant di Orchard Road. Kalawan 1,080 pilihan akomodasi well-diangkat, salah sahiji spasi acara panggedéna di wewengkon éta, lima konsép makan curated sarta lokasi sentral katuhu dina jantung ritel Singapura sarta Haven makan, hotél disetel ka jadi tujuan pilihan pikeun bisnis jeung wisatawan luang, kitu ogé anu cicing di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment