Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Kumaha carana ngubaran insomnia jeung anti kahariwang?

Pisang ngéléhkeun insomnia sareng anti kahariwang, disatujuan ku FDA AS.
Ditulis ku Dmytro Makarov

TCI Co., Ltd. parantos lami kalibet dina panalungtikan sareng pamekaran kulit cau sareng benang sari cau, sareng tungtungna lulus persetujuan FDA NDI AS dina pertengahan taun ieu, janten NDI cau munggaran di dunya. Éta mangrupikeun tonggak penting pikeun produk cau Taiwan asup ka dunya, sareng éta ngagaduhan kasempetan anu langkung saé pikeun ngarebut puluhan milyar dolar dina dahareun kaséhatan di Amérika Serikat.

TCI di Taiwan ngumumkeun yén "Mesek Pisang, Benang Benang Pisang" parantos nampi réspon kaamanan NDI bahan suplemén dietary anyar FDA, sareng disatujuan pikeun daptar di pasar AS. Ieu ogé kasus munggaran di dunya yén cau dietary anyar bahan baku anti kahariwang jeung dietary cau bahan baku kaséhatan jalu anyar geus Certified ku FDA AS, nu diperkirakeun ngajalankeun industri cau domestik jeung asupkeun puluhan global. milyaran dolar di pasar pangan kaséhatan. Kulit cau sareng benang sari cau dianggo di nagara-nagara Éropa sareng Amérika, sabab teu aya sajarah pangan sareng bahan baku anu relevan dina jaman baheula, naha dina aplikasi dahareun kaséhatan atanapi promosi alat médis, éta sok sesah. Baheula, kulit cau, kayaning runtah tatanén anu asalna dipiceun sarta ngan bisa dipaké salaku runtah dapur, sadayana robah jadi bahan baku utama dahareun cageur dina ngembangkeun téhnologis kuat TCI.

Jumlah jalma anu kaserang kahariwang sareng déprési di dunya ningkat unggal taun. Asli dipaténkeun TCI urang "Banana Peel Ultrasonic Cold Extraction", pisang senang sasari tina kulit cau, boga bahan sarupa Prozac ubar melancholic, nu nyata bisa ngaronjatkeun setrés, kahariwang jeung insomnia. Panaliti sato nunjukkeun yén ekstrak kulit cau anu dikaluarkeun sacara lisan kapanggih gaduh fungsi anti-kahariwang sareng déprési dina ngawaskeun kagiatan paripolah. Panaliti ogé nunjukkeun yén kulit cau tiasa ningkatkeun jalur métabolisme triptofan anu aya hubunganana éksprési gén, ngamajukeun produksi serotonin sareng melatonin dina awak manusa, sareng ngahontal éfék anu ngagentos bobo. Penemuan Happy Banana parantos kéngingkeun sababaraha panghargaan penemuan internasional, kalebet panghargaan khusus sareng medali emas dina Pameran Penemuan Geneva di Swiss.

Salaku tambahan, Happy Angel utamana ngagunakeun benang sari cau, produk sampingan tina cau, anu ekstrakna tiasa nyegah pembesaran prostat. Studi geus ngabuktikeun yén éta éféktif bisa ngurangan produksi dihydrotestosterone dina sél testicular tur éféktif ngahambat proliferasi sél prostat manusa. Éta ogé meunang medali emas dina Pameran Invention Geneva. Ayeuna kulit cau sareng benang sari cau parantos disatujuan ku FDA NDI AS, éta mangrupikeun tonggak penting pikeun produk pertanian Taiwan-pisang ka dunya. Hasil panilitian sareng pamekaran anu rupa-rupa kulit cau sareng benang sari cau parantos ngajantenkeun terobosan énggal pikeun tuangeun kaséhatan, sareng ogé dina jaman pasca-épidémik, nyayogikeun konsumen langkung seueur pilihan dina tuangeun kaséhatan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment