Hawaiian Airlines nunjuk Dua Diréktur Manajemén Anyar


  • Hawaiian Airlines nunjuk diréktur pangurus anyar pikeun inisiatif kelestarian sareng hubungan investor.
  • Hawaiian Airlines nguatkeun usaha kelestarian sareng fokus kana masalah perubahan iklim ogé.
  • Hawaiian parantos janji pikeun ngimbangan émisi tina penerbangan internasional di luhur tingkat 2019.

"Pamahaman lega Alanna ngeunaan operasi urang jeung pendekatan strategis nya bakal ngidinan urang pikeun ngagancangkeun portopolio tumuwuhna proyék ESG urang neruskeun nyieun urang hiji maskapai leuwih sustainable," ceuk Avi Mannis, wakil presiden senior pikeun pamasaran di Hawaiian Airlines.

James parantos janten direktur hubungan investor Hawaiian saprak pertengahan 2019. Kusabab ngagabung dina maskapai di 2011, manéhna geus nyekel posisi di strategi jeung transformasi, tata finansial jeung analisis, sarta saméméhna oversaw urut operator 'Ohana ku operasi turboprop Hawaii. Sateuacan Hawaii, anjeunna damel dina strategi sareng pamekaran bisnis di TACA Airlines di El Salvador. James ngagaduhan gelar sarjana ékonomi ti Dartmouth College, sareng gelar master dina administrasi bisnis ti IESE Business School di Barcelona, ​​​​Spanyol.

Alanna James, Managing Director of Sustainability Initiatives

"Kuring ngahormatan sareng ngarep-ngarep pikeun ngamajukeun karya ESG anu pikaresepeun sareng mangaruhan tim kami nalika urang ngalegaan bisnis urang kalayan fokus kana efisiensi sareng kelestarian," saur James.

Hawaiian geus aggressively strengthening usaha kelestarian na, sakumaha nyatet dina parusahaan 2021 Laporan Kuleana Perusahaan. Ngatasi perubahan iklim tetep salah sahiji prioritas ESG konci Hawaii urang. Maskapai ieu komitmen pikeun ngahontal émisi karbon net-enol ku 2050 ngaliwatan investasi armada anu terus-terusan, penerbangan anu langkung éfisién, offset karbon, sareng advokasi industri pikeun réformasi kontrol lalu lintas hawa sareng pangembangan sareng proliferasi bahan bakar penerbangan anu lestari. Dimimitian taun ieu, Hawaiian parantos jangji pikeun ngimbangan émisi tina penerbangan internasional saluhureun tingkat 2019, saluyu sareng Skéma Ngimbangi sareng Ngurangan Karbon Organisasi Penerbangan Sipil Internasional pikeun Penerbangan Internasional (CORSIA).

Hawaiian ogé ngumumkeun pengangkatan Ashlee Kishimoto, diréktur operasi SDM Hawaii saprak 2018, janten direktur hubungan investor, efektif ayeuna. Kishimoto, anu saacanna mingpin jabatan hubungan investor antara 2013 sareng 2017, bakal nanggung jawab pikeun ngatur komunikasi Hawaii sareng investor sareng pamangku kapentingan kauangan sanés.

Ashlee Kishimoto, diréktur manajemén hubungan investor

"Kasang tukang ngalaporkeun kauangan anu kuat Ashlee bakal masihan investor pandangan anu jelas ngeunaan pandangan kauangan urang nalika urang napigasi mecenghulna pandémik COVID-19," saur Shannon Okinaka, kapala perwira kauangan di Hawaiian Airlines.

Salian pangalaman hubungan investor dirina, Kishimoto éta diréktur SEC ngalaporkeun na SOX patuh, sarta menata diréktur audit perusahaan. Anjeunna nampi gelar sarjana akuntansi ti Universitas San Fransisco.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.