Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Israél Ngabobol Warta wartos kasalametan kandaraan News Kawat Wisata

Israel dibuka deui pikeun Wisatawan Internasional

Ditulis ku Dmytro Makarov

Pikeun kahiji kalina dina langkung ti dalapan belas bulan, wisatawan individu sareng grup anu divaksinasi ti Amérika Serikat sareng Kanada wilujeng sumping ka Israél sareng ngajalajah budaya, sajarah, sareng bentang anu endah di nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Israel muka deui wates pikeun sémah Amérika sareng Kanada.
  2. Pedoman anyar pikeun asupna ngabutuhkeun nyandak tés PCR 72 jam sateuacan penerbangan kaluar sareng nyandak tés PCR nalika dugi ka Israél kalayan karantina.
  3. Menteri Israél ngawangun rencana anu disebatkeun di luhur anu disatujuan ku kabinét COVID sareng bakal berlaku 1 Nopémber 2021.

nu Kamentrian Pariwisata Israél ngumumkeun yén ti ayeuna, wisatawan anu divaksinasi ti Amérika Serikat sareng Kanada tiasa neruskeun sadayana perjalanan ka Israél. Saatos ngaluncurkeun program pembukaan deui pilot dina Méi 2021, anu mimitina ngijinkeun sababaraha grup wisata anu dipilih pikeun asup ka nagara éta, sadaya wisatawan anu divaksinasi ayeuna tiasa nganjang ka Israél saatos ditutupan anu diperpanjang kusabab larangan COVID-19.

"Pikeun nyebatkeun kami bungah yén Israél dibuka deui pikeun wisatawan ayeuna mangrupikeun pernyataan anu teu jelas," saur Eyal Carlin, Komisaris Pariwisata pikeun Amérika Kalér. "Israél parantos nyandak léngkah-léngkah anu luar biasa pikeun ngajagi jalma-jalma sareng sémah sareng kami bangga pikeun mastikeun perjalanan anu aman sareng teu hilap. Kalayan tingkat vaksinasi anu unggul sareng kasempetan anu teu terbatas pikeun kagiatan luar, kami hoyong pisan ngabagéakeun sémah deui kalayan panangan kabuka - tangtosna, dina jarak sosial anu aman.

Perdana Menteri Israél Naftali Bennett sareng sababaraha Menteri sanés di jero nagara (Pariwisata, Kaséhatan, Transportasi, jsb.), parantos ngahiji sareng ngawangun rencana di handap ieu anu parantos disatujuan ku kabinét COVID sareng bakal dilaksanakeun dinten ayeuna, 1 Nopémber - kalayan pamekaran sareng varian COVID anyar diawaskeun sacara saksama.

"Kami parantos ngantosan momen ieu, pikeun nyandak deui wisatawan internasional ka nagara urang, parantos lami pisan," saur Yoel Razvozov, Menteri Pariwisata Israél. "Kami bungah pisan pikeun ngabagi nagara urang ka sadayana sakali deui sareng kuring reueus tiasa damel raket sareng Perdana Menteri Naftali Bennett di antawis Menteri-menteri sanés di nagara éta pikeun mastikeun uih deui anu bijaksana, aman pikeun pariwisata."

Nepi ka ayeuna, pedoman pikeun asupna kalebet:

Ngalaksanakeun tés PCR 72 jam sateuacan penerbangan kaluar, ngeusian deklarasi panumpang, sareng nyandak tés PCR nalika dugi ka Israél (peryogi karantina di hotél dugi ka hasil mulang atanapi 24 jam lulus - anu langkung handap tina dua).
Pikeun asup ka nagara, anjeun kedah:

  • Parantos divaksinasi ku dua dosis vaksin Pfizer atanapi Moderna sahenteuna 14 dinten sateuacan dinten asupna ka Israél (14 dinten kedah parantos kalangkung ti nampi dosis kadua nalika sumping ka Israél, tapi henteu langkung ti 180 dinten saatos ngantunkeun Israél - ie, lamun geus genep bulan ti dosis kadua, Anjeun bakal peryogi shot booster pikeun ngasupkeun).
    • Jalma anu nampi dosis vaksin booster, sareng sahenteuna 14 dinten saatos nampi, tiasa lebet ka Israél. 
  • Geus diinokulasi ku hiji dosis vaksin Johnson & Johnson sahenteuna 14 poé saméméh poé asupna ka Israél (14 poé kudu geus kaliwat saprak panarimaan dosis kadua nalika datangna ka Israel, tapi teu leuwih ti 180 poé sanggeus ninggalkeun Israel - ie., Lamun geus genep bulan saprak dosis kadua anjeun, anjeun bakal kudu makéna booster pikeun ngasupkeun).
    • Jalma anu nampi dosis vaksin booster, sareng sahenteuna 14 dinten saatos nampi, tiasa lebet ka Israél. 
  • Parantos pulih tina COVID-19 sareng anu nunjukkeun bukti hasil tés NAAT positip sahenteuna 11 dinten sateuacan dinten asup ka Israél (henteu langkung ti 180 dinten saatos ngantunkeun Israél).
  • Parantos pulih tina COVID-19 sareng nampi sahenteuna hiji dosis vaksin anu disatujuan WHO.

Pitunjuk anu jero tiasa dipendakan IEUH. Sajaba, mangga buka https://israel.travel/ pikeun sakabéh apdet on protokol Éntri jeung jawaban forthcoming mun FAQs.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal perjalanan ka Israél atanapi rencana perjalanan anjeun, kunjungan https://israel.travel/. Pikeun tetep inspirasi, turutan Kamentrian Pariwisata Israél dina FacebookInstagram, sareng Twitter.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment