Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Yordania Ngabobol Warta Warta Méwah wartos jelema resorts Romantis Kawinan Bulan Madu piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Yordania pikeun meunangkeun deui moméntum pariwisata pra-pandémik kalayan peluncuran merek "Kingdom of Time".

Yordania pikeun meunangkeun deui moméntum pariwisata pra-pandémik kalayan peluncuran merek "Kingdom of Time".
Yordania pikeun meunangkeun deui moméntum pariwisata pra-pandémik kalayan peluncuran merek "Kingdom of Time".
Ditulis ku Harry Johnson

Saluareun keajaiban dunya Petra, pangalaman Yordania meunang perhatian global pikeun alam-unggul pangajén jeung petualangan kawas Jordan Trail nu traverses Karajaan ti kalér ka kidul nawarkeun pintonan Lebak Yordania jeung Laut Mati di titik panghandapna planét urang, pikeun Pariwisata kota sareng kotana, kalayan super-band Inggris Coldplay sacara luar biasa milih ruruntuhan Romawi kuno sareng Islam di tengah-tengah ibukota kontemporer Amman salaku panggung pikeun ngaluncurkeun album Nopémber 2019 Everyday Life, sareng pikeun narik para pencari rasa otentik pikeun nikmati mosaic nikmat kuliner Arab di dapur Yordania.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dina awal taun 2020, pandémik COVID ngeureunkeun ngadadak anu parantos janten akselerasi multi-taun anu luar biasa sareng diversifikasi panawaran pariwisata Yordania.
  • Nalika Yordania nyiapkeun tamu anu datang ti sakumna dunya, waktosna parantos asak pikeun ngenalkeun deui Yordania, Karajaan Waktu urang, ka panongton global.
  • Merek pariwisata anyar Yordania ogé nandaan parobahan dina peran pariwisata salaku panggerak pangwangunan sustainable lokal.

Karajaan Yordania disetél pikeun meunangkeun deui moméntum pariwisata pra-pandémik anu spektakuler kalayan peluncuran merek pariwisata anyar multifaceted di World Travel Market di London ayeuna.

Kalayan platform merek 'Kingdom of Time' anu wani, Yordania ngenalkeun deui dirina salaku tujuan anu tiasa diaksés, pikaresepeun sareng rupa-rupa anu pikaresepeun pikeun naékna suku global para wisatawan anu teu wani; bebas, aktip, penjelajah digital-empowered tur travelers néangan pangalaman bermakna na sambungan manusa.

Dina awal taun 2020, pandémik COVID ngeureunkeun ngadadak anu parantos janten akselerasi multi-taun anu luar biasa sareng diversifikasi panawaran pariwisata Yordania. Kalayan Karajaan janten gampang diaksés ngalangkungan maskapai béaya rendah, Yordania ngagentos posisi "pelajaran sejarah" tradisionalna, sareng generasi anyar inovator pariwisata Yordania nambihan lapisan pangalaman anyar anu pikaresepeun ka bentang kuno Yordania anu megah. 

Saluareun keajaiban dunya Petra, nu Jordan pangalaman ieu meunang perhatian global pikeun alam-unggul pangajén jeung adventures kawas Jordan Trail nu traverses Karajaan ti kalér ka kidul nawarkeun pintonan Lebak Yordania jeung Laut Mati di titik panghandapna planét, pikeun pariwisata urban jeung kota, jeung super Britania. -band Coldplay luar biasa milih ruruntuhan Romawi kuno sareng Islam di tengah ibukota kontemporer Amman salaku panggung pikeun ngaluncurkeun album Nopémber 2019 Everyday Life, sareng pikeun narik para pencari rasa otentik pikeun nikmati mosaik kuliner Arab di dapur Yordania. .

Merek pariwisata Yordania anyar, anu mimiti direncanakeun pikeun peluncuran awal 2020, sakuduna janten perayaan pangalaman pariwisata anu dirobih Karajaan. Teras, dina Maret 2020 dunya lirén.

"Dua puluh bulan saatosna, Yordania balik deui, siap ngungkabkeun merek pariwisata énggalna, salaku cerminan otentik tujuan anu, dina lahan anu tiasa dilalui ku mobil dina waktos kirang ti sadinten, ngahijikeun kolase géologis sareng alam. karagaman, kabeungharan sajarah, tradisi spiritualitas sareng iman, sareng budaya Arab kontemporer ngeunaan katerbukaan sareng silaturahmi anu haneut anu ngabagéakeun sadayana pikeun luang, bisnis sareng penyembuhan, ”saur Nayef Al-Fayez, Menteri Pariwisata Yordania.

Upami umat manusa parantos diajar naon waé tina pandémik, éta mangrupikeun raos waktos anu didefinisikeun deui, ngajantenkeun janji merek inti Yordania salaku 'The Kingdom of Time' langkung relevan ayeuna: tempat anu sacara harfiah tiasa nyabak sadayana waktos géologis sareng sajarah manusa, dimana waktos tiasa ngagancangkeun di puseur dayeuh bustling, atawa buka slow-motion salila beuleum di leuweung karang jero cai Laut Beureum Aqaba, atawa malah datang ka total standstill di gurun Wadi Rum, handapeun langit starry jelas nu unveils Bima Sakti. .

"Merek pariwisata anyar Yordania ogé nandaan pergeseran peran pariwisata salaku panggerak pangwangunan sustainable lokal. Dijieun sareng spéktrum lega pariwisata Yordania, komunitas budaya sareng kreatif, merek ieu katimu ku Badan Pariwisata Yordania migawé bareng kalayan aliansi firma lokal sareng global, dirancang salaku katalis inklusif pikeun nyebarkeun pariwisata ka sakuliah Karajaan, nguntungkeun duanana. operator pariwisata tradisional jeung generasi urang munculna hyper-lokal pangalaman wisata panyipta, "ceuk Dr Abdel Razzaq Arabiyat, Ngatur Diréktur Déwan Pariwisata Yordania.

Saluareun gedong merek, pamaréntah Yordania sareng bisnis pariwisata parantos nyambut damel pikeun mastikeun kasalametan kaséhatan warga sareng tamu. Usaha suksés Karajaan pikeun nyegah gelombang COVID anu munggaran janten headline global dina 2020. "Dinten ieu kami mangrupikeun salah sahiji nagara munggaran di daérah anu ngagaduhan séktor pariwisata anu divaksinasi pinuh," tambah Al-Fayez.

"Nalika Yordania nyiapkeun tamu anu datang ti sakumna dunya, waktosna parantos asak pikeun ngenalkeun deui Yordania, Karajaan Waktu urang, ka panongton global," tambah anjeunna.

Yordania: Karajaan waktos, nonton video promosi ku ngaklik dieu

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment