Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik News Kawat Wisata

WTTC: Perjalanan bisnis bakal ngahontal dua per tilu tingkat pra-pandémik ku 2022

Belanja perjalanan bisnis diperkirakeun ngahontal dua per tilu tingkat pra-pandémik ku 2022.
Belanja perjalanan bisnis diperkirakeun ngahontal dua per tilu tingkat pra-pandémik ku 2022.
Ditulis ku Harry Johnson

Numutkeun laporan anyar, dorongan modest pikeun perjalanan bisnis kalayan belanja perjalanan bisnis global naék 26% taun ieu bakal dituturkeun ku naékna 34% dina 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perjalanan bisnis sacara teu saimbang kapangaruhan ku COVID-19 sareng langkung laun diteruskeun deui.
  • Penting yén sadaya pamangku kapentingan ngahijikeun kakuatan pikeun milarian solusi pikeun ngabantosan pamulihan perjalanan bisnis.
  • Usaha perjalanan bisnis kedah nyaluyukeun modél pendapatanna, dilegakeun fokus géografis sareng ningkatkeun jasa digital.

Belanja perjalanan bisnis sadunya sigana bakal ningkat langkung ti saparapat taun ieu sareng ngahontal dua per tilu tingkat pra-pandémik ku 2022, numutkeun kana Déwan Wisata & Pariwisata Dunya (WTTC).

Ramalan éta asalna dina laporan WTTC anyar utama dina kolaborasi sareng McKinsey & Company anu disebut 'Adapting to Endemic Covid-19: The Outlook for Business Travel'.

Éta ngagambar panalungtikan, analisa sareng wawancara jero sareng pamimpin bisnis Travel & Pariwisata pikeun ngamungkinkeun organisasi nyiapkeun perjalanan perusahaan di dunya pasca-pandémik.

Perjalanan bisnis sacara teu saimbang kapangaruhan ku COVID-19 sareng langkung laun diteruskeun deui. Kusabab perjalanan bisnis penting pisan pikeun seueur séktor ékonomi global, penting yén sadaya pamangku kapentingan ngahijikeun kakuatan pikeun milarian solusi pikeun ngabantosan pamulihanna.

Numutkeun laporan anyar, dorongan modest pikeun perjalanan bisnis kalayan belanja perjalanan bisnis global naék 26% taun ieu bakal dituturkeun ku naékna 34% dina 2022.

Tapi ieu lumangsung saatos runtuhna 61% dina belanja perjalanan bisnis di 2020, nyusul palaksanaan larangan perjalanan éksténsif kalayan bédana régional anu ageung dina mumbul deui di sakumna dunya.

Pikeun nyepetkeun recovery perjalanan bisnis, laporan nyarankeun usaha nyaluyukeun model sharing maranéhanana, dilegakeun fokus geografis, sarta ngaronjatkeun jasa digital.

Tantangan anu dibagikeun pikeun mulangkeun perjalanan bisnis ogé bakal gumantung kana kolaborasi sareng kemitraan anu terus-terusan dina séktor swasta sareng umum sareng ngasuh hubungan anyar.

Julia Simpson, CEO & Présidén WTTC, nyarios: "Perjalanan bisnis mimiti ningkat. Kami ngarepkeun ningali dua per tilu deui dina ahir taun 2022.

"Perjalanan bisnis parantos parah, tapi panilitian kami nunjukkeun kamar pikeun optimis sareng Asia Pasifik sareng Wétan Tengah mimitina tina blok awal".

Mertimbangkeun taun ieu sareng salajengna, WTTC data nunjukkeun wewengkon mana di sakuliah dunya anu ngarah kebangkitan dina perjalanan bisnis, dipingpin ku Wétan Tengah:

  1. Wétan Tengah - Belanja bisnis disetél naék ku 49% taun ieu, langkung kuat tibatan belanja luang dina 36%, dituturkeun ku naékna 32% taun payun
  2. Asia-Pasifik - Belanja bisnis disetel naek ku 32% taun ieu, sareng 41% taun hareup
  3. Éropa - Setel naek ku 36% taun ieu, langkung kuat tibatan belanja luang dina 26%, dituturkeun ku naékna 28% taun payun
  4. Afrika - Belanja disetel naek ku 36% taun ieu, rada kuat batan belanja luang dina 35%, dituturkeun ku naékna 23% taun hareup
  5. Amérika - Belanja bisnis diperkirakeun naek ku 14% taun ieu, sareng ku 35% dina 2022.

Laporan éta rinci kumaha belanja anu aya hubunganana sareng perjalanan global turun sacara signifikan ti 2019 dugi ka 2020, salaku akibat tina COVID-19 sareng larangan anu terus-terusan pikeun mobilitas internasional.

Taun ka tukang, séktor Perjalanan & Pariwisata ngalaman karugian ampir AS $ 4.5 triliun, sareng langkung ti 62 juta jalma kaleungitan padamelan. Belanja sémah domestik turun ku 45 persén, sedengkeun belanja sémah internasional turun ku 69.4 %.

Laporan WTTC ogé nunjukkeun parobihan anu signifikan dina 18 sasih katukang, khususna dina paménta, pasokan, sareng lingkungan operasi umum anu mangaruhan perjalanan bisnis.

Paménta pikeun perjalanan bisnis langkung laun pulih tibatan waktos luang sareng kawijakan perusahaan terus mangaruhan paménta perjalanan bisnis numutkeun larangan perjalanan nasional.

Pandemik COVID-19 ogé parantos janten katalis pikeun parobihan, nyababkeun pamindahan kana digital sareng ngarobih suplai pikeun perjalanan bisnis anu mungkin nalika acara hibrida janten norma anyar.

Lingkungan operasi ogé parantos janten langkung opak kalayan peryogi langkung jelas ngeunaan aturan sareng peraturan anu dipikabutuh pikeun ngawenangkeun perjalanan internasional anu teu aya halangan.

Nanging, sababaraha séktor parantos langkung saé tibatan anu sanés kalayan rebound awal kalebet manufaktur, farmasi, sareng perusahaan konstruksi sedengkeun industri berorientasi jasa sareng pangaweruh kalebet kasehatan, pendidikan, sareng jasa profésional kamungkinan ngalaman gangguan jangka panjang.

Laporan éta nekenkeun pentingna neraskeun perjalanan bisnis sareng belanja anu dibangkitkeun pikeun kamekaran ékonomi global.

Analisis nunjukkeun yén dina taun 2019, kalolobaan nagara utama ngandelkeun perjalanan bisnis pikeun 20% pariwisatana, 75 dugi ka 85% diantarana domestik.

Sanaos perjalanan bisnis ngan ukur ngagambarkeun 21.4% tina perjalanan global dina taun 2019, éta tanggung jawab pikeun belanja pangluhurna di seueur tujuan, janten penting pikeun pamulihan sadaya sektor perjalanan sareng seueur pamangku kapentingan.

Perjalanan bisnis mangrupikeun bagian penting tina tawaran jasa pikeun maskapai sareng hotél kelas luhur sareng penting pikeun ngahasilkeun seueur pendapatan.

Sateuacan pandém, perjalanan bisnis nyababkeun sakitar 70% tina sadaya pendapatan global pikeun ranté hotél kelas luhur sedengkeun antara 55 sareng 75% kauntungan maskapai asalna tina wisatawan bisnis, anu diwangun sakitar 12% panumpang.

Jane Sun, Kapala Eksekutif Trip.com, nyarios: "Di Cina, perjalanan bisnis booming pisan. Usaha perjalanan perusahaan Trip.com Group saleresna mangrupikeun salah sahiji bagéan anu paling gancang ngembang, ku kituna masarakat masih kedah saling ningali pikeun ngalaksanakeun usaha sareng nutup tawaran. Kami tetep positip yén sakali bisnis normal deui, kami ngarepkeun pertumbuhan anu langkung kuat dibandingkeun sareng tingkat pra COVID.

Chris Nassetta, Présidén & CEO Hilton, nyarios: "Balik deui kana perjalanan bisnis bakal kritis dina pamulihan industri urang tina pandémik.

"Kami terus ningali kamajuan incremental sareng laporan ieu nunjukkeun kumaha pentingna perjalanan bisnis pikeun ékonomi global. Perjalanan sareng pariwisata bakal teras-terasan nyababkeun kamajuan jutaan di sakumna dunya - khususna nalika jalma-jalma mimiti ngarambat deui.

WTTC percaya nalika perjalanan bisnis bakal uih deui, pamulihan anu henteu rata bakal gaduh implikasi anu penting dina sektor Travel & Pariwisata global, ngajantenkeun kemitraan umum swasta langkung penting dina sasih sareng taun payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment