Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Diréktur Anyar Ngajalajah Pariwisata Minnesota ngaranna

Gubernur Minnesota Tim Walz ngumumkeun dinten yén Lauren Bennett McGinty bakal ngawula ka salaku Diréktur anyar Jelajah Minnesota.
Gubernur Minnesota Tim Walz ngumumkeun dinten yén Lauren Bennett McGinty bakal ngawula ka salaku Diréktur anyar Jelajah Minnesota.
Ditulis ku Harry Johnson

Gubernur Minnesota Tim Walz ngumumkeun dinten yén Lauren Bennett McGinty bakal ngawula ka salaku Diréktur anyar Jelajah Minnesota.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Gubernur Walz nunjuk Lauren Bennett McGinty salaku Diréktur Jelajah Pariwisata Minnesota.
  • Lauren boga pangalaman dina pamasaran, komunikasi, operasi, keuangan, silaturahmi, atikan, sarta advokasi di nonprofits basis Minnesota.
  • Dinten kahiji Lauren di Jelajahi Pariwisata Minnesota nyaéta 15 Nopémber 2021.

Gubernur Minnesota Tim Walz sareng Gubernur Létnan Peggy Flanagan dinten ngumumkeun pengangkatan Lauren Bennett McGinty salaku Diréktur Ngajalajah Pariwisata Minnesota, efektif 15 Nopémber.

"Minnesota mangrupikeun tujuan anu paling luhur pikeun wisatawan ti sakumna dunya anu hoyong ngajalajah kaéndahan alam sareng komunitas anu séhat," saur Gubernur Walz. "Kuring reueus nunjuk Lauren salaku Ngajalajah Diréktur Pariwisata Minnesota, dimana manehna bakal mawa kaahlian nya dina pamasaran kalibet warga urang jeung narik datang anyar jeung bakat ka nagara urang.

"Minnesota mangrupikeun bumi kaéndahan, inovasi, sareng kasempetan pikeun ngahargaan kota-kota anu séhat sareng sumber daya alam anu megah," saur Létnan Gubernur Flanagan. "Kami bungah pikeun Lauren mingpin Ngajalajah Pariwisata Minnesota tur mantuan mastikeun jalma ti sagala backgrounds jeung walks hirup ngarasa bungah tur tampi ngajajah kaayaan mereun urang.

"Kami bungah ngabagéakeun Lauren kana kapamimpinan pamaréntahan nagara. Anjeunna bakal janten pamimpin anu saé pikeun Jelajah Minnesota, ”saur Komisaris Departemen Pakasaban sareng Pangwangunan Ékonomi (DEED) Steve Grove. "Kami ngarepkeun gawé bareng sareng anjeunna sareng tim hébat di Jelajah Minnesota pikeun ngagancangkeun pamulihan ékonomi pikeun industri pariwisata luar biasa Minnesota."

"Kuring ngahormatan pikeun nyandak peran penting ieu sabab industri pariwisata urang terus jalan kaluar tina pandém. Nalika urang nyanghareupan tangtangan dina jalur urang ka normal anyar, urang kedah milarian cara kreatif pikeun ngiringan wisatawan intra sareng interstate, ”saur Lauren Bennett McGinty. "Kuring komitmen pikeun ngadangukeun kabutuhan mitra pariwisata di Minnesota pikeun nganteurkeun silaturahmi anu pangsaéna di nagara éta sareng ngabantosan para wisatawan mendakan pangalaman unik anu aya di nagara urang anu hébat."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment