hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Urang Inggris Balik! 16 Penerbangan saminggu Ayeuna Antara Inggris sareng Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Edmund Bartlett (r) ilubiung dina wawancara jeung jangkar CNN International maranéhna, Richard Quest, di lantai tina Pasar Travel Dunya di London, Britania Ageung, Senen 1. Nopember Bartlett jeung Pajabat Pariwisata Senior aya di Inggris. aggressively ngajual tujuan Jamaika sarta pasamoan jeung Executives Senior of Airlines UK utama, operator wisata, organisasi pariwisata internasional jeung média.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika Edmund Bartlett kamari (1 Nopémber) nyarios yén Jamaika bakal engké bulan ieu mimiti nampi sahenteuna 16 penerbangan per minggu ti Inggris, mawa pulo deui kana kirang langkung 100% kapasitas korsi maskapai salaku nomer pariwisata bangsa rebound.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Jamaika ayeuna gaduh kirang ti hiji persén laju inféksi Covid dina Koridor Tahan.
  2. Nagara ieu aya dina jalur pertumbuhan anu kuat, sareng Menteri Pariwisata gumbira kalayan prestasi dugi ka ayeuna.
  3. Bangsa siap tur aman ngabagéakeun deui Brits keur libur kalawan ngaronjat pilihan hiber.

Bartlett ayeuna aya di Inggris (Inggris) sareng tim tingkat luhur ti Kamentrian Pariwisata sareng Badan Wisata Jamaika (JTB) anu milu dina Pasar Perjalanan Dunya, salah sahiji acara perdagangan pariwisata internasional panggedéna di dunya. Bartlett diiluan ku Pupuhu JTB, John Lynch; Diréktur Pariwisata, Donovan Bodas; Panaséhat Senior & Strategist, Kamentrian Pariwisata, Delano Seiveright; sareng Diréktur Daerah JTB Inggris sareng Éropa Kalér, Elizabeth Fox.  

"Kami ngagaduhan hubungan anu saé pisan sareng mitra konci kami di Inggris sareng parantos ngajaminkeun aranjeunna ngeunaan kesiapan Jamaika pikeun aranjeunna sareng kasalametan urang salaku tujuan, kalayan tingkat inféksi Covid kirang ti hiji persen dina Koridor Resilient. Sajaba ti, Kami senang ningali kapasitas korsi maskapai antara Inggris jeung Jamaica sakitar 100 persén tina naon éta pra-Covid nalika kami dina jalur kamekaran anu kuat pisan. Kami serius pisan ngeunaan tindakan sareng hasil anu kuat, sareng kuring gumbira kalayan naon anu urang laksanakeun ayeuna, ”saur Bartlett.  

Samentawis éta, Delano Seiveright nyatakeun yén "TUI, British Airways sareng Virgin Atlantic mangrupikeun tilu maskapai anu mawa panumpang antara Inggris sareng Jamaika kalayan TUI ngoperasikeun genep penerbangan per minggu, Virgin Atlantic ningkat kana lima penerbangan per minggu sareng British Airways beroperasi lima per minggu. . Penerbanganna kaluar ti London Heathrow, London Gatwick, Manchester sareng Birmingham. Saluareun éta, urang sigana bakal ningali parobihan jadwal salajengna nalika tim kami neraskeun diskusi sareng pamangku kapentingan urang. 

Pertunangan di Inggris ngeureunkeun serangan pasar global anu dipimpin ku Bartlett sareng pejabat seniorna anu kalebet dua pasar sumber panggedéna di Jamaika, Amérika Serikat sareng Kanada, anu ngahontal kasuksésan anu ageung dina nyirorot naekeun angkutan udara ka pulo sareng ngajamin pamangku kapentingan dina éta. Kaamanan anu aya hubunganana sareng Covid di tujuan. Menteri ogé mingpin ngajomblo di Dubai, Uni Émirat Arab, sareng Riyadh, Arab Saudi, anu sabagéan bakal nyababkeun pambukaan pariwisata sareng kasempetan investasi pikeun Jamaika.   

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment