Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos olahraga piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Jackson Suber: Kameunangan Heboh di White Sands Bahama NCAA Invitational

Bodas Sands Bahama NCAA Invitational
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Jackson Suber of Ole Miss meunang kadua taunan White Sands Bahama NCAA Invitational turnamén lalaki Minggu di Samudra Club Golf Course di Atlantis Resort na Ole Miss didominasi kompetisi tim, ngéléhkeun East Tennesse State ku 11 stroke.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Wétan Tennesse State réngsé salaku runner-up dina turnamén 12-tim bergengsi.
  2. Suber, senior ti Tampa, Florida, ngumpulkeun judul individu katilu na.
  3. Janten di dieu di Bahama saé pisan. Jeung meunang di paradise ngajadikeun eta leuwih husus. Iraha wae anjeun meunang, éta hébat. Tapi mun meunang kaluar dieu téh Heboh, ceuk Suber.

Suber, a senior ti Tampa, Florida, carded a final-buleud 2-handapeun 70 dina 7,159-yard Samudra Club Tangtu nepi ka rengse ku total tilu-buleud 11-handapeun 205 hiji stroke hadé ti Tony Briggs San Fransisco. Briggs ngagaduhan sterling 7-handapeun 65, babak low dina saminggu, sedengkeun Albin Bergstrom of South Florida éta stroke deui di tempat katilu sanggeus nutup 68.

A Ping All-American Honorable Mention usum kamari pikeun Pemberontak usum kamari, Suber ngumpulkeun judul individu katilu na.

"Éta minggu anu saé pikeun tim kami. Kami maén solid, ”saur Suber, 22. "Mun ti dinten kahiji, urang pencét rada teuas dina dua poé ka hareup, sarta stepped up rencana kaulinan urang. Ieu mayar off - sarta kami mimiti misahkeun diri ti tim séjén. Janten di dieu di Bahama saé pisan. Jeung meunang di paradise ngajadikeun eta leuwih husus. Iraha wae anjeun meunang, éta hébat. Tapi mun meunang di dieu téh luar biasa.

"Jackson parantos nyambut damel pisan. Kuring terang urang nyarios yén ngeunaan unggal pamaén urang, tapi ieu parantos mangtaun-taun. Anjeunna parantos caket, tapi dugi ka ayeuna anjeunna henteu nembus," saur palatih Rebels Chris Malloy. "Iraha waé anjeun meunang turnamén sapertos kieu, di tempat sapertos kieu, pikeun meunang di surga, bahkan langkung istimewa. Ieu mangrupikeun anu munggaran tina seueur kameunangan pikeun Jackson.

Salian Suber, Ole Miss, nu mingpin sanggeus babak kadua, meunang top-10 rengse ti Brett Schnell (T-7; 212), sarta Evan Brown (T-10; 213). Jack Gnam (T-29; 217) ngabunderkeun skor pikeun Pemberontak nalika aranjeunna réngsé dina 26-handapeun 838.

"Dina kursus, kami ngagaduhan minggu anu saé. Di luar lapangan, éta sesah pikeun ngéléhkeun Atlantis sareng Lapangan Golf Ocean Club, ”saur Malloy. "Kami nuju ka seueur tempat anu saé, tapi kuring henteu yakin sabaraha seueur dibandingkeun sareng ieu. Ngalaman Bahama luar biasa, tempat wisata sareng sora henteu aya duana.

Dipimpin ku Briggs sareng Soren Lind, anu réngsé T-7 kalayan total 4-handapeun 212, Propinsi Tennesse Wétan ngoleksi 849 pikeun ngabéréskeun kadua bari San Fransisco ngahiji pikeun katilu dina 851 sareng host Arkansas di Little Rock, anu mingpin saatos babak kahiji. Florida Kidul kalima kalayan total 852.

Saminggu sateuacanna, salami tujuh tim awéwé White Sands Bahama NCAA Invitational, Kirsten Baete of Nebraska nembak final-babak malah-par 72 sarta dipasang 10-handapeun 206 pikeun kawat-ka-kawat meunangna ku hiji stroke leuwih Campbell urang Emily Hawkins. Dina klasemen tim, Campbell, kalawan tilu pamaén rengse diantara luhureun-10, ngéléhkeun Cornhuskers ku opat stroke, bari host Universitas Rajana réngsé katilu.

White Sands Bahamas NCAA Invitational anu bergengsi, anu nampilkeun sababaraha tim golf kolégér luhur di Amérika Serikat, mungkus taun kaduana kalayan dua minggu suksés kompetisi anu kuat, sareng dina waktos anu singget parantos janten salah sahiji rapat golf anu paling luhur diantara anggota NCAA. sakola.

"Éta mangrupikeun minggu anu luar biasa, sareng éta mangrupikeun kahormatan pikeun janten tuan rumah di Bahama," Jake Harrington, palatih golf tim lalaki di Arkansas di Little Rock. "Ieu mangrupikeun acara kelas munggaran, sareng henteu ragu, bakal janten salah sahiji acara utama dina golf kuliah."

Ditambahkeun Suber: "Sakabeh turnamén ieu ngajalankeun jadi ogé; éta acara kelas dunya. Éta luar biasa pikeun mungkus usum gugur kuring di dieu, khususna sareng cuaca, pantai, sareng sadayana anu ditawarkeun Atlantis. Tanpa ragu, kuring bakal langsung nyarankeun pangalaman ieu ka rekan tim kuring sareng sakola anu sanés.

Saminggu kaluar di lapangan golf di Bahama, nyaéta saminggu di paradise, "ceuk Wakil Perdana Mentri The Honorable I. Chester Cooper, Bahama Menteri Pariwisata, Investasi & Aviation. "Éta leres-leres kasenangan janten tuan rumah sababaraha pamaen golf anu luhur di Lapangan Golf Ocean Club, sareng ngarepkeun yén sadaya pamaén anu bersaing ngaraosan waktosna di dieu di Bahama. Kami ngajak sadaya peminat golf, boh pemula atanapi profésional pikeun datang ngalaman hiji atanapi dua babak golf sareng kami.

Perkawis BAHAMAS

Kalawan leuwih 700 pulo jeung cays jeung 16 tujuan pulo unik, The Bahama perenahna ngan 50 mil kaluar basisir Florida, nawarkeun hiji gampang ngapung-jauh ngewa nu transports travelers jauh ti sapopoé maranéhna. Kapuloan Bahama gaduh fishing kelas dunya, nyilem, boating, sareng rébuan mil cai paling spektakuler bumi sareng pantai ngantosan kulawarga, pasangan, sareng petualang. Ngajalajah sakabeh pulo boga tawaran di bahamas.com atawa dina Facebook, YouTube or Instagram pikeun ningali kunaon Éta Langkung Hadé di Bahama.

Ngeunaan KURSUS GOLF OCEAN CLUB

Atlantis Paradise Island's Ocean Club Golf Kursus nawiskeun kursus anu nangtang sareng éndah pikeun pamaén golf anu hoyong maén kajawaraan. Saenyana dikandung, Tom Weiskopf-designed 18-hole, tara 72 kursus kajawaraan dibentang langkung ti 7,100 yard di samenanjung Atlantis. Kursus na parantos janten host kana acara olah raga anu ikonik sapertos Michael Jordan Celebrity Invitational (MJCI), Michael Douglas & Friends Celebrity Golf Tournament, sareng Pure Silk-Bahamas LPGA klasik.

Kanggo inpo nu leuwih

Pikeun Bodas Sands Bahama NCAA Undangan

Kontak: Mike Harmon

[email dijaga]

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment