Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Riko Kosta Rika Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Kosta Rika ayeuna butuh bukti vaksinasi COVID-19

Kosta Rika ayeuna butuh bukti vaksinasi COVID-19
Kosta Rika ayeuna butuh bukti vaksinasi COVID-19
Ditulis ku Harry Johnson

Sadaya lembaga komersial di Kosta Rika ngabutuhkeun bukti vaksinasi COVID-19 dina upaya ngajagaan warga lokal sareng sémah nagara, dimimitian dina 8 Januari 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sadaya sémah, henteu paduli umur sareng status vaksinasi, kedah ngalengkepan formulir HEALTH PASS epidemiologis éléktronik, sahenteuna 72 jam sateuacan perjalanan.
  • Jalma anu diinokulasi kedah ngagantelkeun "Kartu Rékam Vaksinasi COVID-19" kana formulir sareng bakal nampi kode QR khusus anu tiasa dianggo pikeun asup ka lembaga komersial di nagara éta. 
  • Ti 1 Désémber 2021 dugi ka 7 Januari 2022, bakal aya periode transisi dimana perusahaan komersial tiasa ngaku individu tanpa jadwal vaksinasi lengkep, upami aranjeunna beroperasi dina kapasitas 50%.

Mimitian 8 Januari 2022, sadaya establishments komérsial di Kosta Rika bakal meryogikeun bukti vaksinasi COVID-19 dina upaya ngajagaan warga lokal sareng sémah nagara. Bukti vaksinasi kedah diverifikasi ku kode QR atanapi "Kartu Rékam Vaksinasi COVID-19," sareng bakal dilarapkeun ka sadaya jalma anu umurna 12 taun sareng langkung. establishments komérsial kaasup hotél sarta resorts, réstoran jeung bar, jasa wisata petualangan, kasino, toko, museum, gimnasium, sarta akademi seni tur tari. Ladenan penting, sapertos toko grosir sareng apoték, moal meryogikeun bukti vaksinasi COVID-19.  

Ti 1 Désémber 2021 dugi ka 7 Januari 2022, bakal aya periode transisi dimana perusahaan komersial tiasa ngaku individu tanpa jadwal vaksinasi lengkep, upami aranjeunna beroperasi dina kapasitas 50%. Pausahaan anu milih beroperasi dina kapasitas 100% kedah peryogi bukti vaksinasi COVID-19. 

Kosta Rikasyarat asupna tetep kieu:

  • Sadaya sémah, henteu paduli umur sareng status vaksinasi, kedah ngalengkepan formulir HEALTH PASS éléktronik épidemiologis sahenteuna 72 jam sateuacan perjalanan. Jalma anu diinokulasi kedah ngagantelkeun "Kartu Rékam Vaksinasi COVID-19" kana formulir sareng bakal nampi kode QR khusus anu tiasa dianggo pikeun asup ka lembaga komersial di nagara éta. 
  • Pangunjung anu divaksinasi pinuh ngalawan COVID-19 sareng barudak di handapeun umur 18 taun tiasa lebet ka nagara tanpa kabijakan asuransi perjalanan dugi ka 7 Januari 2022. Mimiti 8 Januari, pengecualian kawijakan asuransi perjalanan ngan bakal dilarapkeun ka sémah anu divaksinasi sareng budak leutik. di handapeun umur 12. Jalma anu henteu divaksinasi pinuh kedah mésér kawijakan asuransi perjalanan lokal atanapi internasional anu nyertakeun biaya COVID-19 sareng karantina, upami diperyogikeun. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment