Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Karibia Grénada megatkeun News Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata

Toronto ka Grenada penerbangan on Air Canada ayeuna

Toronto ka Grenada penerbangan on Air Canada ayeuna
Toronto ka Grenada penerbangan on Air Canada ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Urang Kanada hoyong pisan ngarambat sareng Grénada ngarepkeun yén bakal aya lonjakan perjalanan internasional salami usum usum, khususna ka tujuan cuaca anu haneut.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Grénada ngabagéakeun mulang deui jasa hawa ti Kanada pikeun kahiji kalina dina sataun. 
  • Taun 2019, Grenada ngabagéakeun jumlahna aya 17,911 sémah Kanada.
  • Travelbrands mangrupikeun jaringan "distribusi super" anu dipiboga sareng dioperasikeun ku Kanada anu diwangun ku lima merek ritel / agénsi perjalanan online sareng 10 merek borongan operator wisata. 

Dina Minggu, 31 Oktober, Grénada ngabagéakeun balikna jasa hawa ti Kanada pikeun kahiji kalina dina sataun. Penerbangan Air Canada 1066, Boeing 737 Max 8, némpél jam 2:55. Kaptén John Petropoulos na 169 panumpang anu warmly dipapag ku Grénada Pariwisata Otoritas (GTA) CEO Petra Roach, Marketing Executives Renee Goodwin na Shanai St Bernard jeung pulsating rhythms baja pan musik. Pilot sareng awak dibere buku méja kopi anu éndah, Warisan Grenada "Perjalanan Pictorial Ngaliwatan Tempat sareng Waktos" sareng pilihan coklat buatan lokal. Panumpangna dipasihan kantong tote anu kalebet koleksi barang otentik Grenadian.

Pikeun merangsang paménta pikeun penerbangan dua kali mingguan ti Toronto, dina Minggu sareng Rebo, GTA parantos ngamimitian kampanye pamasaran agrésif ngagunakeun taktik média tradisional, digital, sareng sosial di pasar Kanada sareng Air Kanada jeung sindikat perjalanan, TravelBrands.

nu Air Kanada kampanye bakal ngawengku, tapi teu diwatesan ka, aktivasina digital dina kaca Facebook maranéhanana sarta Network Cuaca ogé kiridit 5,000 Aeroplan mil pikeun tiap panumpang booking tujuan salila kampanye tilu minggu.

Travelbrands mangrupikeun jaringan "distribusi super" anu dipiboga sareng dioperasikeun ku Kanada anu diwangun ku lima merek ritel / agénsi perjalanan online sareng 10 merek borongan operator wisata. Sunquest, Exotik Tours, Holiday House, sareng merek sanés sapertos FunSun Vacations, Boomerang Tours, RedTag.ca sareng ALBATours sadayana aya dina hiji payung, ngajantenkeun TravelBrands janten kakuatan dina industri perjalanan Kanada.

Kampanyena bakal kalebet dua minggu pengambilalihan halaman utama Redtag.ca, béwara push Deal Alert, iklan spanduk sareng postingan pidéo. Agén perjalanan anu mesen liburan ka Grénada bakal nampi 5 kali titik kasatiaan biasa salami kampanye.

CEO GTA, Petra Roach ngoméntaran, "Urang Kanada hoyong pisan ngarambat sareng kami ngarepkeun yén bakal aya lonjakan perjalanan internasional salami usum tiis, khususna ka tujuan cuaca anu haneut. Ku sabab kitu urang kedah katingali dina pasaran pikeun ngamangpaatkeun paménta sareng posisi ieu Grénada salaku tujuan idéal pikeun urang Kanada anu milari kabur tina hawa tiis ka liburan di tujuan anu asli.

Taun 2019, Grenada ngabagéakeun jumlahna aya 17,911 urang Kanada.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment