Tourist Journey Ngaluncurkeun Platform Perjalanan Pribadi Pertama di Dunya


Kusabab industri perjalanan parantos diajar jalan susah dina pandémik Covid-19, kalenturan penting pisan pikeun salamet dina jaman pandémik. Panginten henteu aya séktor anu ngalaman karusuhan sapertos industri pariwisata global, sakumaha perusahaan tukangeun Tourist Israel, perusahaan pariwisata online utama Israél, tiasa ngabuktoskeun. Salaku réspon kana ampir-total shutdown Israel kana pariwisata, perusahaan pivoted fokus ka sakuliah dunya. Ayeuna parantos ngaluncurkeun usaha anu ngarobih kaulinan anu nganggo téknologi pikeun nyiptakeun produk perjalanan global anu unik. Lalampahan Wisata nyaéta platform perjalanan hi-tech nu nawarkeun pilihan curated tur dinten, bungkusan multi-dinten, sarta hotél dirancang pikeun méré traveler discerning pisan pangalusna tina naon tujuan maranéhanana geus nawarkeun. Manjang roster 20 nagara jeung tumuwuh, travelers bisa manggihan tur alus teuing jeung pangalaman dipingpin ku Panungtun lokal nyata, dedicated ka masihan datang hiji patepungan intim jeung nagara maranéhanana. Tourist Journey gairah pikeun masihan travelers hal saluareun pangalaman wisata baku, sarta kurban na mangrupakeun cerminan nyata éta.

"Kami ngamimitian Tourist Journey pikeun ngalakukeun hal anu béda," saur Ben Julius, Pangadeg Wisata Wisata. “Teu aya nu siga kieu. Google luar biasa sareng nyéépkeun waktos, sareng sabagéan ageung agén perjalanan henteu ngartos naon anu urang pikahoyong salaku wisatawan - sareng upami aranjeunna, éta hargana mahal. Janten urang ngawangun solusi pikeun masalah éta. Prioritas kami nyaéta nawiskeun pangalaman anu pangsaéna, produk anu dipercaya, sareng jasa anu teu aya tandinganna dina harga anu pikaresepeun. Pikeun urang, méwah anyar hartina pribadi, ngaropéa, jeung otentik. Kalayan Tourist Journey, personalisasi anu luhur sareng kaaslian henteu kedah deui nganggo tag harga anu luhur.

Kalayan pilihan tur sareng pakétna, Tourist Journey parantos ngenalkeun fitur énggal anu énggal, Jieun Perjalanan kuring pikeun nyiptakeun bungkusan wisata ngaropéa. Alat anu ngarobih kaulinan ieu, téknologi perjalanan anu munggaran, ngamungkinkeun saha waé pikeun ngatur rancana perjalanan anu dipersonalisasi lengkep sareng akomodasi hotél, wisata, pangalaman, sareng transportasi. Saatos traveler ngajawab runtuyan ajakan ngeunaan tujuan maranéhanana, panjang lalampahan, kapentingan, pangalaman dipikahoyong, sarta gaya perjalanan, Jieun Lalampahanna abdi dibangkitkeun hiji rancana perjalanan perjalanan lengkep di handapeun 3 menit, nu traveler bisa ngédit, dibagikeun jeung buku instan. Algoritma anu kompleks sareng daptar anu pikaresepeun pikeun mitra pariwisata sareng silaturahmi di sakumna dunya, My Journey nyegerkeun prosés anu biasana ngabutuhkeun nyewa agén perjalanan tradisional atanapi sababaraha jam panalungtikan sareng perencanaan mandiri, kana hiji prosés anu gancang, senang, sareng gampang. Contona, hiji buff sajarah anggur-asih anu hayang manggihan hiji pakét wisata di Italia salila opat poé bisa ngahasilkeun rancana perjalanan custom nu nyandak aranjeunna dina wisata winery, tastings, sarta wisata leumpang urban panyorot gems bersejarah, kalawan sauntuyan pilihan hotél unggulan di unggal tujuan. Nyiptakeun Perjalanan kuring unik dina kamampuan ngagunakeun téknologi tapi ngajaga rasa pribadi, sabab unggal wisata sareng pangalaman dipilih sacara saksama sareng ditaliti ku para ahli perjalanan Tourist Journey. Ngidinan wisatawan pikeun buku sababaraha aspék perjalanan maranéhanana dina sababaraha menit mastikeun hiji cohesive, logistik mulus, sarta pangalaman bébas stress. Ieu masih mimiti di buruan, tapi éta geus aman disebutkeun yen Tourist Journey nuju ka arah jadi pamaén konci dina masa depan perjalanan jeung pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.