Airlines palabuan udara hal hiber Bélarus Breaking News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos jelema Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Teu aya anu salamet dina kacilakaan pesawat An-12 di Siberia Rusia

Teu aya anu salamet dina kacilakaan pesawat An-12 di Siberia Rusia.
Teu aya anu salamet dina kacilakaan pesawat An-12 di Siberia Rusia.
Ditulis ku Harry Johnson

Gubernur Oblast Irkutsk negeskeun yén sadaya anu naek kapal tos maot, sareng teu aya anu salamet di antawis reruntuhan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pesawat kargo turboprop Belarusian An-12 era Soviét nabrak sareng kaduruk di Siberia, Rusia.
  • An-12 mangrupikeun pesawat turboprop jaman Soviét anu diproduksi antara 1957 sareng 1973, khususna pikeun angkatan bersenjata USSR.
  • Kajadian éta nandaan panganyarna dina runtuyan musibah hawa di Sibéria jeung Wétan Jauh Rusia.

Numutkeun pajabat Rusia di Moskow, sahenteuna tujuh urang aya dina kapal Antonov An-12 pesawat kargo anu nabrak Siberia, deukeut kota Irkutsk.

Pesawat kasebut sigana milik maskapai Belarusian 'Grodno' sareng ngalaksanakeun penerbangan kargo Siberia, Rusia.

"Jam 2:50 waktos Moscow, éta Hiji-12 pesawat, ngalayang antara Yakutsk jeung Irkutsk, ngiles tina radar, "ceuk pajabat Rusia. 

"Awalna, dua jalma tiwas sareng nasib lima jalma salajengna henteu acan dipikanyaho."

Numutkeun laporan awal, situs kacilakaan geus kapanggih di wewengkon désa Pivovarikha (di wewengkon Irkutsk), teu jauh ti lapangan terbang. Pesawat asup kana bunderan kadua nalika badarat teras ngaleungit tina radar.

Numutkeun kana Kamentrian Situasi Darurat Rusia, nalika unit seuneu sareng nyalametkeun dugi ka tempat kejadian, pesawat anjeunna kahuruan, tapi jasa darurat parantos tiasa mareuman seuneu.

Langkung ti 100 urang sareng 50 kendaraan disarioskeun dina situs sareng ngabantosan dina operasi pamulihan.

Gubernur Oblast Irkutsk negeskeun yén sadaya anu naek kapal tos maot, sareng teu aya anu salamet di antawis reruntuhan.

nu Hiji-12 nyaéta pesawat turboprop jaman Soviét anu diproduksi antara 1957 sareng 1973, khususna pikeun angkatan bersenjata USSR. Ti saprak éta dioperasikeun ku sababaraha maskapai sipil di urut Uni Soviét, utamina pikeun penerbangan angkutan barang.

Dina taun 2019, taun Hiji-12 nabrak deukeut bandara Lviv di Kulon Ukraina, nelasan lima sarta tatu salajengna tilu urang.

Kajadian éta nandaan panganyarna dina runtuyan musibah hawa di Siberia jeung Wétan Jauh Rusia. Dina Juli, pagawe darurat nalungtik leungit hiji Antonov An-26 turboprop pesawat ngumumkeun yén maranéhna geus pulih awak 22 panumpang jeung genep awak sanggeus nabrak kana gawir di semenanjung Kamchatka.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment