Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia raramean film Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Pilem James Bond Ayeuna Ngaronjatkeun Paménta Pariwisata Jamaika di Inggris

Diréktur Pariwisata, Donovan Bodas (2nd l) babagi moment kalawan executives global Amadeus, Wakil Présidén, Tom Starr (l) jeung Diréktur, Alex Rayner (c); Diréktur JTB Daerah Inggris sarta Éropa Kalér, Elizabeth Fox (2nd r) sarta Delano Seiveright, panaséhat senior & Strategist di Departemen Pariwisata, di Pasar Travel Dunya di London, Inggris, Rebo 3. Nopember.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Eksekutif senior Amadeus, perusahaan téknologi perjalanan global berbasis Éropa, dinten ayeuna ngawartosan pejabat pariwisata Jamaika senior yén sékrési 30 Séptémber pilem James Bond panganyarna, No Time to Die, anu gaduh sababaraha adegan di Jamaika, ngabantosan dina nyetir minat. tujuan Jamaika, khususna di Inggris.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. executives Amadeus dicatet yén maranéhna ningali pisan tinggi pilarian sarta booking interest jeung paménta pikeun tujuan Jamaika.
  2. Kamentrian Pariwisata sareng Kabudayaan sareng JAMPRO maénkeun peran utama dina nyayogikeun logistik, hubungan umum sareng pamasaran pikeun pilem Bond panganyarna. 
  3. Jamaika mangrupikeun bumi spiritual Bond, sareng Ian Fleming nyerat novél Bond di bumina, "Goldeneye."

No Time to Die sigana siap nyusul Avengers: Endgame di Inggris, nyandak tempat kalima dina daptar sékrési box office panghasilan pangluhurna sadaya waktos tina blockbuster superhero Marvel.

Pengarahan éta dirumuskeun ku Tom Starr sareng Alex Rayner, Wakil Présidén sareng Diréktur di Amadeus masing-masing, di Pasar Perjalanan Dunia di London, Inggris. Téknologi sareng solusi Amadeus janten tulang tonggong sareng kakuatan industri perjalanan global, kalebet maskapai, bandara, hotél sareng karéta api, mesin pencari, agénsi perjalanan sareng operasi wisata. The Amadeus executives dicatet yén maranéhna ningali pisan tinggi pilarian sarta booking interest na paménta pikeun tujuan Jamaika di Inggris sarta attributed ka karya Departemen Pariwisata jeung agénsi na nu Jamaica Tourist Board (JTB) jeung mitra konci dina pasaran ogé pilem James Bond anyar.

Kamentrian Pariwisata sareng Kabudayaan sareng JAMPRO maénkeun peran utama dina nyayogikeun logistik, hubungan umum sareng pamasaran pikeun pilem Bond panganyarna. 

Jamaika mangrupikeun bumi spiritual Bond, sareng Ian Fleming nyerat novél Bond di bumina, "Goldeneye." Film Bond Dr. No sareng Live and Let Die ogé syuting di dieu. For No Time to Die, para pembuat film ngawangun bumi pantai pangsiun Bond di Pantai San San di Port Antonio. Pamandangan séjén anu difilmkeun di Jamaika kalebet ngumpul sareng réncang Felix sareng pendak sareng 007 énggal, Nomi. Jamaika ogé ganda pikeun pamandangan Kuba exterior. 

Jamaika bakal bulan ieu mimiti nampi sahenteuna 16 penerbangan per minggu ti Inggris, mawa pulo deui ka kira-kira 100 persen kapasitas korsi maskapai sakumaha nomer pariwisata rebound. TUI, British Airways sareng Virgin Atlantic nawiskeun nonstop penerbangan antara Inggris kota London, Manchester, Birmingham jeung Jamaika.

Menteri Pariwisata Edmund Bartlett mingpin tim tingkat luhur ti Kamentrian Pariwisata sareng JTB di World Travel Market, salah sahiji acara perdagangan pariwisata internasional panggedéna di dunya. Bartlett diiluan ku Pupuhu JTB, John Lynch; Diréktur Pariwisata, Donovan Bodas; Panaséhat Senior & Strategist, Kamentrian Pariwisata, Delano Seiveright; sareng Diréktur Daerah JTB Inggris sareng Éropa Kalér, Elizabeth Fox. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment