Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Pariwisata Ayeuna Kedah janten Bagian tina Solusi Robah Iklim sareng Pamulihan Pandémik

(Konférénsi Iklim HM) Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (katuhu) ngagabung (ti kénca) Sekretaris Kabinet Pariwisata sareng Satwa, Hon. Najib Balala; Menteri Pariwisata pikeun Arab Saudi Ahmed Aqeel AlKhateeb; jeung Mantan Présidén Méksiko, His Excellency Felipe Calderón pikeun poto, sanggeus partisipasi maranéhanana dina 26th Konférénsi Perubahan Iklim PBB. Acara ieu diselenggarakeun ku Britania Raya, dina gawé bareng sareng Italia, pikeun ngagancangkeun tindakan pikeun tujuan Perjangjian Paris sareng Konvénsi Kerangka PBB ngeunaan Robah Iklim.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett dinten ieu ngagabung sareng pamimpin industri pariwisata ti Kenya sareng Arab Saudi pikeun ngadorong para pembuat kabijakan sanés dina Konperénsi Perubahan Iklim PBB ka-26 (COP26) di Glasgow, Inggris, pikeun ngajantenkeun pariwisata bagian tina solusi pikeun perubahan iklim sareng pamulihan pandémik COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pamulihan tina pandémik dipangaruhan ku dua unsur kritis - equity vaksin sareng hesitancy vaksin.
  2. Anu kadua nyaéta ngagunakeun téknologi pikeun ngagampangkeun komunikasi sareng inpormasi faktual anu langkung saé.
  3. Kacuali urang dugi ka langkung ti 70% urang divaksinasi pinuh, prosés pamulihan bakal ngalambatkeun nyeri.

Dina pidatona, Bartlett nyatakeun yén vaksin parantos janten gajah ageung di rohangan anu netepkeun tingkat pamulihan global. "Pamulihan tina pandémik kapangaruhan ku dua unsur kritis - ekuitas vaksin sareng ragu-ragu vaksin. Equity dina hubungan distribusi supados sadaya nagara tiasa pulih babarengan. Anu kadua nyaéta ngagunakeun téknologi pikeun ngagampangkeun komunikasi sareng inpormasi faktual anu langkung saé ngeunaan vaksin sareng aplikasi sareng khasiatna supados langkung seueur jalma anu henteu ragu, ”saur Bartlett.

"Kacuali urang dugi ka titik dimana langkung ti 70% urang divaksinasi pinuh, prosés pamulihan bakal laun pisan. Urang tiasa pisan mendakan diri dina pandémik sanés, langkung parah tibatan Covid-19"Anjeunna ditambahkeun. 

Jamaica Menteri Bartlett, Sekretaris Kabinet Kenya pikeun Pariwisata & Satwa, Hon. Najib Balala, sarta Menteri Pariwisata pikeun Arab Saudi, His Excellency Ahmed Al Khateeb, dibagikeun pamadegan maranéhna dina isu ieu salila sawala panel dina Konférénsi, nu ieu moderated ku Urut Présidén Méksiko, His Excellency Felipe Calderón.

Dina pidatona, Menteri Al Khateeb negeskeun pentingna industri pariwisata pikeun usaha pamulihan perubahan iklim. "Industri pariwisata, teu kedah nyarios, hoyong janten bagian tina solusi pikeun perubahan iklim anu bahaya. Tapi, dugi ka ayeuna, janten bagian tina solusi éta langkung gampang diucapkeun tibatan dilakukeun. Éta alatan industri pariwisata téh deeply fragmented, kompleks jeung rupa-rupa. Éta ngalangkungan seueur séktor sanés, ”saurna.

Ogé dina panel éta Rogier van den Berg, Diréktur Global, Sumberdaya Dunya Institute; Rose Mwebara, Diréktur & Kepala Pusat Téknologi Iklim & Jaringan di Program Lingkungan PBB (UNEP); Virginia Messina, SVP Advokasi, Travel Dunya & Déwan Pariwisata (WTTC); Jeremy Oppenheim, pangadeg & Rakan Senior, sistemik; jeung Nicolas Svenningen, Manajer pikeun Global Climate Action, PBB Framework Konvénsi on Climate Change (UNFCCC).

Sidang ka dua puluh genep Konférénsi Para Pihak (COP 26) ka UNFCCC di-host ku Inggris dina gawé bareng sareng Italia. Gempungan éta ngahijikeun pihak-pihak pikeun ngagancangkeun tindakan pikeun tujuan Perjangjian Paris sareng Konvénsi Kerangka PBB ngeunaan Robah Iklim. Langkung ti 190 pamimpin dunya anu milu, sareng puluhan rébu negotiators, wawakil pamaréntah, usaha sareng warga pikeun dua belas dinten ceramah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment