Korban Kacilakaan Menta Tungtung Kakuatan Boeing Pikeun Sertifikasi Pesawat

Boeing ngumumkeun parobahan Déwan Direksi na

  1. Sénator AS Maria Cantwell (D-WA), Ketua Komite Sénat Dagang, Élmu sareng Transportasi, ngayakeun sidang panitia pinuh.
  2. Ieu judulna "Palaksanaan Reformasi Kasalametan Aviation".
  3. Éta nalungtik kabutuhan pikeun ngalaksanakeun réformasi kasalametan penerbangan, sertifikasi sareng pangawasan anu ditugaskeun ku Undang-undang Pesawat, Sertifikasi, Kasalametan sareng Akuntabilitas (ACSAA) 2020.

Sénator ngabahas pendekatan FAA pikeun ngalaksanakeun ACSAA sareng padamelan na pikeun ngalaksanakeun katetepan panerapan saluyu sareng garis waktos anu ditugaskeun sacara kongres.

Salila tilu jam, Dickson ngabahas topik sapertos delegasi FAA sareng prosés sertifikasi, budaya kaamanan sareng prakték pangawasan sistem saprak jalanna ACSAA ogé dampak COVID dina jadwal penerbangan ayeuna.

Sababaraha anggota kulawarga tiasa hadir dina sidang Sénat ayeuna boh sacara pribadi atanapi ngalangkungan internét. 

Michael Stumo of Massachusetts, anu leungit putri-Na Samya Rose Stumo, 24, dina kacilakaan éta, applauded Sénator Ed Markey (D-MA) pikeun nanya lamun FAA bakal eureun percanten Boeing jeung ngatur sorangan. Dickson ceuk FAA ayeuna nahan sababaraha fungsi pangaturan, tapi Stumo nunjuk kaluar nu hartina produsén terus ngatur sorangan dina loba tingkatan. Stumo nambihan, "Produsén moal robih dugi ka otoritas pangaturan diri ditarik. Boeing teras kedah ngabuktikeun deui yén éta kompeten sareng dipercaya.

Nadia Milleron ti Massachusetts, anu kaleungitan putrina Samya Rose Stumo, umur 24, dina kacilakaan éta, ngadeukeutan Dickson saatos pamariksaan sareng nyarios, "Entong ngantepkeun Boeing ngajual pesawat kecuali latihan pilot anu diperyogikeun pikeun pesawat khusus éta." Responna nyaéta yén anjeunna bakal ningali éta. Salah sahiji masalah utama ngeunaan kacilakaan Boeing 737 MAX éta nu mimitina executives Boeing blamed pilots; kumaha oge, pesawat nu diwenangkeun pikeun jadi Certified kalawan sistem software anyar nu pilots teu mimitina dilatih atawa sistem software anyar kaasup dina manual pesawat urang. Stumo sareng Milleron sacara pribadi ngahadiran sidang ayeuna.

Ike Riffel anu kaleungitan kadua putrana dina kacilakaan Boeing di Étiopia nyarios, "Boeing henteu ngan ukur nipu FAA, aranjeunna nipu masarakat ngalayang sareng sakumna dunya sareng tindakanna nyababkeun maotna 346 jalma. FAA kami moal pernah janten 'standar emas" kaamanan penerbangan salami panipuan sareng panipuan diidinan teu dihukum.

Chris Moore ti Toronto, Kanada, bapana Danielle Moore, 24 taun, anu tiwas dina kacilakaan Boeing di Étiopia, geus pisan vokal dina isu kaamanan aviation. Anjeunna kesel yén leuwih satengah tina dédéngéan dinten ieu aya hubunganana sareng masalah non-Boeing 737Max sareng nyarios, "Senat kedah nyauran sidang ieu, 'Hei Dickson, Naon Up?' Sénator kedah nyandak aspék kaamanan ieu sacara serius - aranjeunna tiasa gaduh diskusi anu misah ngeunaan hal-hal sanés dina pamariksaan anu sanés.

Kulawarga sareng réréncangan anu kaleungitan jalma anu dipikacinta dina kacilakaan jet Boeing 737 MAX taun 2019 teras-terasan naroskeun ka Kongrés sareng Dinas Perhubungan (DOT) AS pikeun ngeureunkeun kamampuan panyipta pesawat pikeun ngasertipikasi kapal terbangna sorangan, kaayaan anu diidinan dina program anu disebut. Organisasi Designation Authority (ODA) anu ngamungkinkeun pihak katilu nedunan fungsi FAA.

Ratusan kulawarga sareng réréncangan anu kaleungitan jalma anu dipikacinta dina pesawat Boeing 737 MAX naroskeun ka pejabat DOT, kalebet Sekretaris Perhubungan Pete Buttigieg sareng Dickson pikeun narik kamampuan Boeing pikeun ngasertipikasi pesawatna sabab "geus jelas yén Boeing sanés perusahaan anu tiasa dipercaya. tanggung jawab kaamanan umum anu dipasihkeun ku ODA, ”saurna petisi ka DOT tanggal 19 Oktober 2021. 

Petisi kasebut nyebatkeun 15 alesan naha kalakuan salah Boeing ngabutuhkeun FAA pikeun ngeureunkeun ODA Boeing kalebet perusahaan "nipu FAA" ngeunaan metode pesawat MAX dioperasikeun "ku cara nyasabkeun pernyataan, satengah bebeneran sareng omissions," nyiptakeun "budaya ODA anu. nerapkeun tekenan anu teu pantes pikeun tanaga rékayasa supados henteu tiasa ngalaksanakeun kaputusan bebas tina konflik kapentingan organisasi," sareng "gagal ngasingkeun ODA tina motif kauntungan Boeing."

Di payuneun anu sanés, Mark Forkner, tilas kapala pilot pesawat Boeing énggal, badé disidang di Forth Worth, pengadilan distrik féderal Texas dina dakwaan genep cacah pikeun tindakanna ngalibetkeun 737 MAX, kalebet bohong nalika prosés sertifikasi. pesawat anyar. Anjeunna ngaku teu kaliru di pangadilan féderal di Texas 15. Oktober 2021. Sidang na disetel ka 15 Désémber di pangadilan féderal Forth Worth.

Tomra Vocere ti Massachusetts anu kaleungitan lanceukna Matt dina kacilakaan éta, saurna, "Mr. Forkner henteu meta nyalira dina snafu rékayasa anu maéhan 346 jalma sareng henteu kedah janten hiji-hijina dakwaan dina korban jiwa ieu. Panawaran karyawan tingkat pertengahan mangrupikeun hinaan ka saha waé anu kaleungitan anggota kulawarga dina pesawat Boeing. The unfolding tina investigations, litigation, hearings congressional, sarta panels ngahasilkeun nanaon: euweuh transparansi, euweuh akuntabilitas, euweuh pangakuan kasalahan atawa parobahan budaya sistemik di Boeing atawa FAA. Mr. Forkner mangrupikeun kambing hitam, sabab teu aya panebusan dina tawaran Boeing: teu aya eksekutif, teu aya anggota dewan, teu aya kaadilan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.