Airlines palabuan udara hal hiber Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia wartos kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Orlando ka Nassau. New Frontier Airlines hiber

Ditulis ku Dmytro Makarov

Warga Florida Tengah Ayeuna Bisa Mesen Perjalanan Berbiaya Ultra-Rendah ka Kapuloan Bahama.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Frontier Airlines bakal nyambung Bandara Internasional Orlando sareng Bandara Internasional Lynden Pindling di Nassau kalayan penerbangan énggal.
  • Penerbangan nonstop anyar bakal nyambungkeun Orlando sareng Nassau sakali unggal dinten Salasa, Kemis, Saptu sareng Minggu.
  • Nassau mangrupakeun gateway ka 16 pulo jeung kurban pakansi unik pikeun wisatawan jeung kaperluan béda, budgets jeung tujuan.

Pintonan Junkanoo Live sareng upacara motong pita soré ieu di Bandara Internasional Orlando ngagungkeun penerbangan perdana Frontier Airlines ti Orlando ka Bandara Internasional Lynden Pindling di Nassau. Ladenan mingguan opat kali mawa panumpang langsung ka ibu kota anu meriah kalayan ongkosna sahandapeun $69.  

Upacara motong pita salila acara inaugural demarkasi di bandara Orlando pikeun layanan ka Nassau Bahama. Ti kénca ka katuhu nyaéta; Ken Wood, Asisten Manajer Stasion-Orlando Frontier Airlines; Maskot Frontier, Pablo biruang; Brenda Maret, Manajer pikeun Parks & Rékréasi, Kota Orlando; Betty Bethel-Moss, Diréktur Penjualan & Pemasaran Florida, Kamentrian Pariwisata Bahama; Vicki Jaramillo, Sr Diréktur Marketing & Pangwangunan Service Air & Stephen Howell, Sr Diréktur Pangalaman Inflight, Frontier Airlines. 

Flights kana Nassau ngawula salaku gateway ka 16 pulo kalayan tawaran pakansi unik pikeun nyocogkeun ka kabutuhan individu unggal traveler urang, Manjang budgets variatif jeung pangalaman. Kapuloan Bahama ngabagéakeun wisatawan Floridian kalayan leungeun kabuka, cai pirus sareng seueur sinar panonpoé. 

Betty Bethel-Moss, Diréktur Penjualan & Pemasaran Florida, Florida Bahama Kamentrian Pariwisata presents Stephen Howell, Sr. Diréktur Inflight Pangalaman, Frontier Airlines jeung kado ti The Islands of Bahama, lukisan ti dunya renowned Bahamian Artist Jamaal Rolle. 

"The inaugural Frontier Airlines hiber ti Orlando ka Nassau kacida patut celebrating," ceuk Wakil Perdana Mentri nu Honorable I. Chester Cooper, Bahama Menteri Pariwisata, Investasi & Aviation. "Pilihan penerbangan anu nembé ditambah ngamungkinkeun warga Orlando anu milarian liburan jarak pondok kasempetan pikeun ngetok kana cara anu langkung gampang, langkung mirah pikeun ngarambat ka Bahama. Sateuacan mesen penerbanganna, kuring nyorong sémah diajar ngeunaan seueur cara aranjeunna tiasa ngaropea rancana perjalanan liburan sareng siap-siap ningali kunaon urang nyarios langkung saé di dieu. 

Panumpang penerbangan perdana Frontier Airlines Orlando ka layanan Nassau dihibur ku pagelaran Junkanoo langsung.

Aya seueur kamajuan anyar, dibuka deui hotél sareng pangalaman anu lumangsung di sapanjang Nassau sareng Paradise Island, Grand Bahama Island sareng Kapuloan Tercinta, ngajantenkeun Bahama mangrupikeun tujuan anu kedah didatangan Karibia:  

  • Margaritaville hotél & Resorts nembe dibuka hiji sadaya-anyar 300-kamar Margaritaville Beach Resort Nassau, kumplit jeung 11 pilihan makan béda jeung hiji waterpark dina situs.  
  • Genep-waktos James Beard Award-unggul kang Oki Marcus Samuelsson debut réstoran anyar na, Baha Mar Lauk + rendang House, pa Baha Mar, sumber bahan lokal freshest sarta kadaharan ti laut Bahamian, kumplit jeung kamar makan vibrant na rooftop cocktail bar. 
  • Viva Wyndham Fortuna Beach, hiji Resort sadaya-inklusif lokasina di Freeport, Grand Bahama Island, dibuka deui, boasting hiji kolam renang oceanfront, watersports sarta 4,000 suku pantai bodas-pasir geulis.  
Panumpang penerbangan perdana Frontier Airline ti Orlando ka Nassau Bahama disuguhkeun kado ti The Islands of The Bahamas. Tina Lee-Anderson. Manajer Penjualan Distrik, Kamentrian Pariwisata Bahama, Florida (kénca) ditampilkeun.

Jalur nonstop anyar bakal beroperasi sakali unggal dinten Salasa, Kemis, Saptu sareng Minggu. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan Bahama, angkat ka Bahamas.com, bari travelers siap pak tas maranéhna bisa mesen penerbangan roundtrip maranéhanana kiwari ku ngadatangan flyfrontier.com.  

Bahama komitmen kana kasalametan warga sareng sémah sareng terus ngapdet kabijakan kapuloan sareng kadatangan upami diperyogikeun. Pikeun tetep up-to-date dina protokol panganyarna na sarat asupna, mangga buka Bahamas.com/travelupdates

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment