Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

AS bakal ngalaksanakeun mandat vaksin COVID-19 pikeun usaha swasta saatos Taun Anyar

AS bakal ngalaksanakeun mandat vaksin COVID-19 pikeun usaha swasta saatos Taun Anyar.
AS bakal ngalaksanakeun mandat vaksin COVID-19 pikeun usaha swasta saatos Taun Anyar.
Ditulis ku Harry Johnson

Penting pikeun ngartos yén masih aya seueur pagawé anu henteu dijagi sareng tetep résiko tina gering parna atanapi maot tina COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • AS bakal ngamimitian ngalaksanakeun vaksinasi koronavirus wajib pikeun pagawé sektor swasta mimitian 4 Januari.
  • Gagalna sasuai jeung amanat vaksin bakal nanggung hukuman beurat pikeun usaha, anu bakal nyanghareupan denda kira-kira $14,000 per palanggaran.
  • Dendana bakal ningkat ku sababaraha palanggaran, saur pejabat senior.

nu White House ngumumkeun dinten ayeuna yén AS bakal ngamimitian ngalaksanakeun mandat vaksin COVID-19 Présidén Biden pikeun pagawé sektor swasta mimitian 4 Januari 2022.

Vaksinasi koronavirus wajib pikeun usaha bakal dikuatkeun saatos Taun Anyar, numutkeun jasa pencét White House. Anu henteu divaksinasi kedah diuji mingguan.

"Penting pikeun ngartos yén masih aya seueur pagawé anu henteu dijagi sareng tetep résiko tina gering parna atanapi maot tina COVID-19," saur pernyataan jasa pencét White House.

Gagalna sasuai jeung amanat vaksin COVID-19 bakal nanggung hukuman beurat pikeun usaha, anu bakal nyanghareupan denda kira-kira $ 14,000 per palanggaran.

The fines bakal skala up kalawan sababaraha palanggaran, senior White House ceuk pajabat. Henteu écés langsung naha pagawé tiasa dipecat upami aranjeunna nolak vaksinasi atanapi tés.

Sarat pikeun kontraktor féderal pikeun divaksinasi ditolak deui sabulan sareng bakal dikuatkeun ti tanggal anu sami.

"Nepi ka 4 Januari 2022, fasilitas [kaséhatan] kedah mastikeun yén sadaya staf nampi suntikan anu diperyogikeun pikeun divaksinasi pinuh - boh dua dosis Pfizer, dua dosis Moderna, atanapi hiji dosis Johnson & Johnson," saurna. White House ceuk pajabat senior.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment