Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising Perancis Ngabobol Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah rapat wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan Balanja Parks tema piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

WTTC: Séktor Perjalanan & Pariwisata di Perancis parantos pulih langkung ti sapertilu taun ieu

WTTC: Sektor Travel & Pariwisata di Perancis parantos pulih langkung ti sapertilu taun ieu.
WTTC: Sektor Travel & Pariwisata di Perancis parantos pulih langkung ti sapertilu taun ieu.
Ditulis ku Harry Johnson

WTTC nyatakeun yén pertumbuhan séktor taun ieu disetél ka payuneun pamulihan Éropa sacara umum dina 23.9%, sareng pamulihan global dina 30.7%.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perancis diperkirakeun pulih sektor Perjalanan sareng Pariwisata payuneun Inggris sareng Éropa.
  • Upami langkah-langkah penting diturutan, sektor Perjalanan & Pariwisata tiasa ningali jumlah padamelan langkung seueur tingkat pra-pandémik ku 2022.
  • Dina 2019, kontribusi séktor Pariwisata & Pariwisata Perancis ka GDP ngagambarkeun €211 milyar (8.5% tina ékonomi nasional).

Panalungtikan anyar ti Déwan Wisata & Pariwisata Dunya (WTTC) ngungkabkeun pemulihan séktor Perjalanan & Pariwisata Perancis tiasa ngahontal kamekaran 34.9% taun ieu.

Warta na sumping dina dinten WTTC, anu ngawakilan sektor Travel & Pariwisata global, Anggotana, sareng pamimpin bisnis ti sakumna dunya, angkat ka Paris pikeun puncak Destination France.

Diayakeun ku Présidén Emmanuel Macron sareng pidato bubuka ti WTTC Pupuhu sareng Présidén & CEO Carnival Corporation & plc, Arnold W. Donald, acara éta bakal difokuskeun pikeun nyetir wisatawan deui ka tujuan anu sateuacan pandémik, mangrupikeun tujuan anu paling populer di dunya.

WTTC nyebutkeun pertumbuhan sektor urang taun ieu disetel ka soar dihareupeun recovery sakabéh Éropa dina 23.9%, sarta recovery global dina 30.7%.

Dina 2019, PerancisKontribusi sektor Travel & Pariwisata kana GDP ngagambarkeun €211 milyar (8.5% tina ékonomi nasional).

Taun 2020, nalika pandémik nyababkeun perjalanan internasional lirén, kontribusi sektor Perjalanan & Pariwisata turun ka € 108 milyar (4.7% tina ékonomi nasional).

Nanging, dumasar kana panilitian panganyarna, dina tingkat pamulihan ayeuna, PerancisSektor Travel & Pariwisata tiasa ngarep-ngarepkeun pertumbuhan taun-taun ampir 35%, ngagambarkeun paningkatan € 38 milyar.

Data éta ogé ngungkabkeun yén nagara éta tiasa ningali sataun kana paningkatan taun 21.8% dina 2022, nyumbangkeun dorongan salajengna kana ékonomi € 32 milyar.

Badan pariwisata global nyarios yén nalika naékna perjalanan domestik parantos masihan lega pikeun bangsa, éta henteu cekap pikeun ngahontal pamulihan pinuh anu diperyogikeun pikeun nyalametkeun ékonomi sareng jutaan padamelan anu leungit kusabab pandémik COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment