Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Calgary anyar ka Seattle hiber on WestJet ayeuna

Calgary anyar ka Seattle hiber on WestJet ayeuna.
Calgary anyar ka Seattle hiber on WestJet ayeuna.
Ditulis ku Harry Johnson

Penerbangan trans-wates anyar dirayakeun salaku konci pikeun kasempetan ékonomi, pariwisata sareng budaya anyar antara Alberta sareng Pasifik Kulon.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • WestJet ngaluncurkeun rute internasional pang anyarna anu nyambungkeun Calgary sareng Seattle pikeun kahiji kalina.
  • Miangna tina WS3612 mawa 69 sémah ditandaan miang jalur internasional anyar munggaran WestJet urang handapeun Pamaréntah Kanada urang traveler anyar jeung kawijakan vaksinasi pagawe.  
  • Penerbangan trans-border panganyarna WestJet bakal beroperasi opat kali saminggu pikeun ngamimitian sareng bakal ningkat kana dua kali sadinten ku musim semi 2022.

Kiwari, WestJet, bareng jeung pamaréntah konci jeung mitra industri, dibuka jalur newest na nyambungkeun sémah pikeun kahiji kalina antara Calgary jeung Seattle. Angkatna penerbangan WS3612 nandaan tonggak pamulihan utama pikeun WestJet salaku perdana trans-border maskapai munggaran saprak pra-pandémik. 

"Kami bungah pikeun ngamajukeun konektipitas langsung antara Calgary sareng Seattle Pikeun kahiji kalina dina jalur anu para tamu sareng dua kota parantos lami ditungguan, ”saur Chris Hedlin, WestJet, Wakil Présidén, Jaringan jeung Alliances. "Jalur ieu bakal nguatkeun hubungan ékonomi antara daérah sareng bakal ngarangsang ékonomi pangunjung Alberta nalika urang terus nguatkeun jaringan trans-border urang ti hub global urang di Calgary."

Miang tina WS3612 mawa 69 sémah ditandaan WestJet's munggaran miang rute internasional anyar dina Pamaréntah Kanada urang traveler anyar jeung kawijakan vaksinasi pagawe.  

"Kapercayaan dina perjalanan ngembang sapertos anu ditunjukkeun ku paménta penerbangan ayeuna sareng kawijakan kedah mekar pikeun ngadukung ékosistem perjalanan anu divaksinasi pinuh," saur Hedlin. "Dinten ieu mangrupikeun tonggak penting dina komitmen urang pikeun mulangkeun ékonomi sémah Kanada sareng kami optimis yén kami bakal teras-terasan ningali kamajuan dina ngagampangkeun kawijakan wates anu mangaruhan kamampuan tamu urang pikeun ngarambat antara Kanada sareng AS sacara lancar ku hawa. aranjeunna di darat."

Penerbangan trans-border panganyarna WestJet bakal beroperasi opat kali saminggu pikeun ngamimitian sareng bakal ningkat kana dua kali sadinten ku musim semi 2022.

Rincian jasa anyar WestJet antara Calgary sareng Seattle:

ruteprekuensiTanggal mimiti
Calgary - Seattle4x mingguanNovember 4, 2021

6x mingguanDésémber 20, 2021

1x unggal dintenMaret 28, 2022

2x unggal dintenBisa 19, 2022
Seattle - Calgary4x mingguanNovember 4, 2021

6x mingguanDésémber 20, 2021

1x unggal dintenMaret 28, 2022

2x unggal dintenBisa 19, 2022
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment