Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Iinditan ka AS? Ukuran wates COVID tetep dilaksanakeun nalika anjeun uih deui ka Kanada

Iinditan ka AS? Ukuran wates COVID tetep dilaksanakeun nalika wisatawan uih deui ka Kanada.
Iinditan ka AS? Ukuran wates COVID tetep dilaksanakeun nalika wisatawan uih deui ka Kanada.
Ditulis ku Harry Johnson

Warga Kanada tiasa pariksa sareng propinsi asal atanapi wilayahna ngeunaan kéngingkeun bukti vaksinasi COVID-19 pikeun ngagampangkeun uih deui ka Kanada.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Wisatawan kedah parios naha aranjeunna layak asup kana Kanada sareng nyumponan sadaya syarat éntri sateuacan angkat ka wates.
  • Wisatawan anu divaksinasi lengkep anu layak asup kana Kanada terus tunduk kana tés acak wajib nalika sumping.
  • Tés antigén, sering disebut "tes gancang", teu ditarima.

Dina 8 Nopémber 2021, Amérika Serikat bakal ngamimitian ngijinkeun wisatawan anu divaksinasi lengkep ti Kanada asup ka Amérika Serikat di darat sareng titik asupna féri pikeun alesan discretionary (non-ésénsial), sapertos pariwisata.

Badan Layanan Border Kanada hoyong ngingetkeun para wisatawan yén ukuran wates tetep dilaksanakeun pikeun wisatawan anu asup atanapi uih deui ka Kanada sareng yén aranjeunna kedah terang sareng ngartos kawajiban nalika ngadamel rencana perjalanan.

Wisatawan kedah pariksa naha aranjeunna layak pikeun asup Kanada sareng nyumponan sadaya syarat éntri sateuacan angkat ka wates. Warga Kanada tiasa pariksa sareng propinsi asal atanapi wilayahna ngeunaan kéngingkeun bukti vaksinasi COVID-19 pikeun ngagampangkeun uih deui ka Kanada.

Wisatawan anu divaksinasi lengkep anu datang ka Kanada kedah ngalengkepan tés wajib COVID-19 molekular pra-kadatangan sareng ngalebetkeun inpormasi wajibna kalebet bukti vaksinasi digital dina basa Inggris atanapi Perancis nganggo gratis. Anjog ka CAN (Aplikasi atanapi situs wéb) dina 72 jam sateuacan sumping Kanada. Tés antigén, sering disebut "tes gancang", teu ditarima. Wisatawan anu divaksinasi lengkep anu layak asup kana Kanada terus tunduk kana tés acak wajib nalika sumping.

Pikeun perjalanan pondok, kirang ti 72 jam, warga Kanada, jalma anu kadaptar dina Undang-undang India, warga permanén sareng jalma anu dilindungi anu angkat ka Amérika Serikat diidinan nyandak tés molekular sateuacan sumping sateuacan aranjeunna angkat ka Kanada. Upami tesna langkung ti 72 jam nalika aranjeunna asup deui kana Kanada, aranjeunna bakal diwajibkeun nampi tés molekular sateuacan sumping di Amérika Serikat.

Wisatawan anu henteu divaksinasi atanapi divaksinasi sawaréh anu layak pikeun asup Kanada kedah neraskeun nuturkeun pra-kadatangan, kadatangan sareng syarat tés molekuler COVID-8 dinten-19, sareng karantina salami 14 dinten.

Wisatawan tiasa ngalaman telat di palabuhan éntri kusabab ukuran kaséhatan masarakat sabab CBSA moal badé kompromi kaséhatan sareng kasalametan urang Kanada demi waktos ngantosan wates. CBSA hatur nuhun para wisatawan pikeun kolaborasi sareng kasabaran.

Sadaya patarosan ngeunaan asupna AS sareng sarat kaséhatan, kedah diarahkeun ka Bea Cukai sareng Perlindungan Border AS.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment