Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Cina Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Hak Asasi manusa wartos jelema Warta Breaking Taiwan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Anjeun dina daptar hit: Cina ngancam Taiwan 'separatis'

Anjeun dina daptar hit: Cina ngancam Taiwan 'separatis'.
Perwakilan pamaréntah Cina, Zhu Fenglian, ngirimkeun ancaman umum anu parah ka pendukung kamerdékaan Taiwan.
Ditulis ku Harry Johnson

Cina ngancam pajabat Taiwan: Jalma anu ngahianat motherland maranéhanana sarta néangan pikeun meulah nagara anu Linggarjati boga tungtung goréng, sarta kabeungkeut jadi spurned ku jalma jeung judged ku sajarah.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Cina ngancam bakal 'ngahukum' pendukung sareng pendukung kamerdikaan Taiwan.
  • 'Separatis' Taiwan bakal dilarang asup ka daratan, Hong Kong sareng Makau.
  • The 'separatist' bakal ditalungtik pikeun liability kriminal luyu jeung hukum Komunis Cina.

Juru bicara Kantor Urusan Taiwan Cina Déwan Nagara, ngaréspon kana patarosan média ngeunaan ukuran hukuman ngalawan pendukung Taiwan kamerdikaan, ngumumkeun yén sapertos 'elemen separatis' aya dina daptar hit Cina sarta bakal 'dihukum' dina 'sesuai jeung hukum.'

A wawakil pamaréntah Cina, Zhu Fenglian, dikirim kaluar anceman publik buritan ka Taiwan proponents kamerdikaan, ngingetkeun yén maranéhanana dina daptar hit, babarengan jeung baraya maranéhanana, teu kudu asup ka daratan jeung dua wewengkon administratif husus Hong Kong jeung Macao, sarta lembaga afiliasi maranéhanana bakal diwatesan ti forging sagala gawé babarengan jeung organisasi jeung individu di daratan.

Zhu ogé nambihan yén sponsor sareng perusahaan-perusahaan anu aya hubunganana bakal dilarang pikeun ngalaksanakeun kagiatan anu ngahasilkeun kauntungan di daratan, diantara hukuman-hukuman anu sanés.

"Sing saha anu ngahianat indungna sareng narékahan pikeun meulah nagara ditakdirkeun pikeun ngagaduhan tungtung anu goréng, sareng bakal ditolak ku masarakat sareng ditilik ku sajarah," saur Zhu, ngarujuk kana panyengkuyung TaiwanKamerdikaan, kaasup Perdana Menteri Taiwan Su Tseng-chang, présidén Legislatif Yuan Yu Shyi-Kun sareng Menteri Luar Negeri Taiwan Joseph Wu.

Jalma dina daptar hit éta bakal dilaksanakeun pikeun akuntabilitas saumur hirup sareng bakal ditalungtik pikeun tanggung jawab kriminal saluyu sareng 'hukum Cina Komunis,' tambah Zhu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment