Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Perancis Ngabobol Warta Warta Méwah wartos jelema Balanja piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Salinan Mona Lisa 400 taun kanggo dilélang di Paris

Salinan Mona Lisa 400 taun kanggo dilélang di Paris.
Salinan Mona Lisa 400 taun kanggo dilélang di Paris.
Ditulis ku Harry Johnson

Salinan Mona Lisa anu disetél pikeun dijual di Paris sami sareng anu asli sahingga kamungkinan seniman ngagaduhan aksés caket kana versi Leonardo.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Salinan abad ka-17 Leonardo da Vinci 'Mona Lisa anu kasohor nuju ka blok lelang Paris.
  • Salinan takdir tina karya da Vinci diperkirakeun kéngingkeun 150,000-200,000 euro.
  • Salinan Mona Lisa abad ka-17 sanésna dijual 2.9 juta euro dina Juni di Christie's di Paris.

imah lelang Artcurial di Paris, Perancis ngumumkeun yén salinan Leonardo da Vinci urang Mona Lisa dating ti sabudeureun 1600 bakal auctioned on Salasa.

Salinan satia tina karya da Vinci anu dating ti langkung ti 400 taun ka pengker bakal aya dina palu ngan sababaraha bulan saatos réproduksi sanésna salah sahiji lukisan anu paling iconic di dunya dijual kalayan harga rekor.

Asli Leonardo da Vinci, nu Perancis Raja Francois I meuli ti pelukis di 1518, dipajang di Paris urang. Musium Louvre sarta henteu pikeun dijual.

Mona Lisa'S salinan disetel ka dijual di Paris téh jadi sarupa jeung aslina éta kamungkinan yén artis miboga aksés nutup kana versi Leonardo urang, ceuk imah lelang Artcurial.

"Mona Lisa mangrupikeun awéwé anu paling geulis dina lukisan," ahli lelang Artcurial sareng juru lélang, Matthieu Fournier, nyarios nalika lukisan éta dipamerkeun ka umum sateuacan penjualan.

"Sarerea hoyong gaduh versi kualitas luhur Mona Lisa."

Salinan diperkirakeun kéngingkeun 150,000-200,000 euro ($ 173,000- $ 230,000).

Juni kamari, hiji kolektor Éropa meuli salinan sejen abad-17 Mona Lisa keur 2.9 juta euro ($ 3.35 juta), rékaman pikeun baranahan karya, dina hiji lelang di Christie di Paris.

Sareng dina 2017, Christie's New York ngajual Leonardo da Vinci's Salvator Mundi pikeun pegatna rekor $ 450 juta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment