Awards Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Grénada megatkeun News News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos resorts olahraga piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Sendal Resorts Ayeuna Celebrating Pangalusna Golf jeung Spa Awards

Sendal Resorts ngagungkeun Golf jeung Spa Awards
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts ngahormatan pikeun ngumumkeun pangakuan panganyarna dina 6th Annual World Spa Awards sareng 8th Annual World Golf Awards.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kadua program éta mangrupikeun bagian tina World Travel Awards sareng ngagungkeun sareng ganjaran kaunggulan dina pariwisata.
  2. Sendal Emerald Bay Golf Course, hiji 18-liang, kursus sisi sagara ngawengku 7,001 méter maturan pintonan endah unparalleled tur mangrupakeun kursus pangpanjangna di Karibia.
  3. Sendal Grenada urang Red Lane Spa boasts perlakuan infused kalayan bahan asli lingkungan tropis na.

Sendal Grenada's Red Lane Spa parantos dingaranan Grenada's Best Resort Spa sareng Sendal Emerald Bay Golf Course parantos dihargaan salaku Bahama's Best Golf Course. Duanana program mangrupa bagian tina lega Panghargaan Travel Dunya sarta ngawula ka ngagungkeun sarta ganjaran kaunggulan dina pariwisata bari dimaksudkeun pikeun mere ilham standar luar biasa.

Diideuan ku backdrops alam megah di Karibia, Sandals Grenada's Red Lane Spa boasts perlakuan infused bahan-bahan asli ka lingkungan tropis sarta setélan damai kawas secluded pantai-sisi banglo urut tabel pikeun pangalaman pamungkas tina serenity sarta pembaharuan. Tina pijat Raindrops Dreams anu ngagunakeun kakuatan aromaterapi kana perawatan Night Blooming Jasmine anu dirancang pikeun ningkatkeun beungkeutan antara anjeun sareng jalma anu khusus éta, pasangan tiasa ngaraos seger sareng seger saatos perawatanna.

Dirancang ku parusahaan Resort urang Global Golf Duta, Greg Norman, éta Sendal Empang Bay Golf Kursus, hiji 18-liang, kursus sisi sagara bentang 7,001 méter nawarkeun pintonan endah unparalleled tur mangrupakeun kursus pangpanjangna di Karibia. The state-of-nu-seni greens geus renowned pikeun fairways seru maranéhna bari angin dagang tina semenanjung tropis pulo urang janji pamaén hiji pangalaman unik kalawan unggal babak.

Pikeun buku tetep sarta leuwih jéntré ngeunaan resorts-unggul pangajén ieu nganjang sendal.com. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal World Golf Awards sareng World Spa Awards, mangga buka worldgolfawards.com/about jeung worldgolfawards.com.

Aya 16 Luxury Included® Sandals Resorts lokasina di sakuliah Karibia kaasup Jamaika, Bahama, Grénada, Barbados, Antigua, Saint Lucia jeung Curaçao. Unggal nawarkeun setélan beachfront stunning, accommodations méwah jeung loba fitur nu ngajadikeun Sendal Luxury Included® pangalaman. Geus dingaranan Brand Hotel Anjog Karibia dina World Travel Awards salila 18 taun sakaligus, Sandals Resorts mangrupikeun standar anu diakui pikeun liburan pantai romantis, kalayan resep kana kagiatan golf sareng spa anu meunang pangajén.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment