Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Holland America Line Kicks Off Season kalawan Cruise ka Karibia

Ditulis ku jelema nu nyunting

Holland America Line urang Rotterdam anyar departs kiwari, 5. Nopember, jam 5 EST ti Fort Lauderdale, Florida, on pesiar Karibia inaugural na - a roundtrip lima poé sailing nu didatangan Bimini, Bahama, sarta méakkeun dua poé di Half Moon Cay. Kapal dugi ka Pelabuhan Everglades 3 Nov.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Rotterdam nandaan kapal kadua anu uih deui ka pelayaran Florida sareng Karibia pikeun Holland America Line saprak jeda industri mimiti 20 bulan kapengker. Salila Nopémber, kapal bakal ngagabung di Port Everglades ku Pinnacle Kelas adina-kapal Nieuw Statendam jeung Eurodam, nu ogé kick off musim Karibia maranéhanana. Nieuw Amsterdam mimiti pesiar Karibia ti Fort Lauderdale 23. Oktober.

Jalur pesiar ngagungkeun keberangkatan Karibia Rotterdam kalayan sumanget pikeun ngabagéakeun tamu dina kapal, sareng Antorcha siap pikeun ngabagéakeun panumpang.

Saatos pesiar 5. Nopémber, Rotterdam bakal balayar di Karibia ngaliwatan April, kalayan sagala departures roundtrip ti Fort Lauderdale. The cruises dibasajankeun genep ka 11 poé sarta bentang wewengkon dina itineraries kidul, wétan, kulon jeung tropis. Sémah anu milari liburan anu langkung panjang tiasa naek kana Pelayaran Kolektor - rancana perjalanan gabungan anu nawiskeun eksplorasi anu langkung jero ngalangkungan langkung ti hiji daérah.

Unggal pesiar Karibia ngawengku telepon di Half Moon Cay, dipeunteun nomer-hiji palabuhan panggero di Karibia ku sémah garis urang. Sanctuary aneh ieu geus robah jadi tempat kaulinan pikeun cruisers sarta ciri anu finest pantai-pasir bodas, dua-carita villas na cabanas swasta, tempat makan kawas Lobster Shack, taman cai barudak jeung rupa-rupa tur fun-kaeusi tur pikeun pencinta alam, travelers petualang. jeung penjelajah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment