Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Natal di Biltmore House Ayeuna Buka

Ditulis ku jelema nu nyunting

Dinten ieu nandaan bubuka hajatan libur estate-lega Biltmore urang, Natal di Biltmore. Tradisi ieu balik deui langkung ti 125 sababaraha taun ka pengker nalika George Vanderbilt ngagungkeun Natal munggaran sareng kulawarga sareng réréncangan di bumi énggalna - Biltmore House. Sémah diondang unggal taun pikeun ngarasakeun enchantment tina libur on estate nu. Unik taun ieu kasempetan pikeun ogé ngalaman Van Gogh Alive dibere ku Grande Experiences, kahiji tina tilu paméran seni digital multi-indrawi dina runtuyan sataun-panjang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Biltmore House grandeur

Décor di Biltmore House ngawengku 62 tangkal Natal dihias ku leungeun, leuwih 14,000 ornamén, 45,000 lampu libur, 250 lilin, 1,000 suku tina Garland, sarta 175 poinsettias. Hiasan anu diskalakeun ka maksimum pikeun transformasi hiji estate kawas Biltmore kana pangalaman grand éta sataun sanggeus sataun.

Dua pangalaman sadia pikeun ngarasakeun Biltmore salila usum liburan - Natal di Biltmore na Candlelight Christmas malem. Sakabeh estate kabuka pikeun sémah salaku bagian tina pangakuan kana boh pangalaman Natal.

Natal di hajatan beurang Biltmore, 5 Nov. 2021 - 9 Januari 2022

Tradisi ieu ngawengku tur daytime of Biltmore House bari estate ieu adorned kalawan hiasan libur nu jumlahna dina rébuan.

Lilin Malem Natal, 5 Nopémber 2021 - 8 Januari 2022

Biltmore House glows ku lampu lilin jeung firelight salila wisata peuting ieu, ngarobah wanda jeung pangalaman daytime kunjungan urang. Musisi ditempatkeun di sakuliah imah ngalakukeun paporit musiman.

"Van Gogh Alive" paméran seni digital

Bagian hiji tina séri seni digital taun-taun di Biltmore, Legenda Seni & Inovasi, saluyu sareng mimiti usum liburan sareng bubuka Van Gogh Alive anu dipidangkeun ku Grande Experiences. Dijalankeun di pusat acara Biltmore, Amherst di Deerpark, sareng dugi ka 5 Maret 2022, pangalaman multi-indrawi ieu mangrupikeun immersion kana kahirupan anu luar biasa Vincent van Gogh ngalangkungan cahaya, warna, sora sareng aroma.

Sorotan liburan di lahan perkebunan: Toko pop-up Natal Anyar, anggur sékrési terbatas, katerangan hébat sareng seueur deui

Kagiatan libur kapanggih di sakuliah estate. Di jero Conservatory aya poinsettia, amaryllis, kaktus Natal, bromeliad, anggrek, lilies perdamaian, sareng seueur deui. Kebon usum tiris sareng mil jalur damai ogé sayogi pikeun ngajalajah. 

Antler Hill Désa nawarkeun appearances ti Santa pikeun gambar jeung ngadangu daptar kahayang 6. November ngaliwatan 23. Desember Salaku malem ragrag leuwih Antler Hill Désa, rasi lampu libur nyaangan tangkal, wangunan, torowongan Winery sarta jalur leumpang. Toko pop-up Natal pinuh ku sadayana anu diperyogikeun pikeun ngagungkeun usum. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment