Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Investasi rapat wartos jelema Saudi Arabia Ngabobol Warta Spanyol Breaking News News kelestarian piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

Pariwisata di Déklarasi Glasgow ngeunaan Robah Iklim Pamaén Kuat Anyar langkung ti UNWTO atanapi WTTC

WTTC UNWTO Glasgow

Nalika Spanyol sareng Saudi anu dipimpin koalisi perjalanan sareng pariwisata hoyong tindakan sanés deklarasi, Déklarasi Glasgow ngeunaan Aksi Iklim ditandatanganan minggu ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Langkung ti 300 pamangku kapentingan pariwisata parantos ngadaptarkeun Déklarasi Glasgow ngeunaan Aksi Iklim minggu ieu, anu ngakuan kabutuhan urgent pikeun rencana konsisten global pikeun aksi iklim dina pariwisata.
  • Nalika mesin propaganda UNWTO ngarep-arep ogé bakal ngajantenkeun acara parobihan iklim ieu pikeun ngalobi WTTC pikeun ngesahkeun Sekretaris Jéndralna pikeun prosés konfirmasi pamilihan ulang anu bakal datang dina bulan ieu, WTTC ngajelaskeun yén éta henteu ngadukung saha waé.
  • Nanging, dunya pariwisata ngahijikeun ngeunaan parobahan iklim. Sababaraha mawa dékarasi, anu sanés museurkeun kana tindakan anu langkung serius, tapi Perubahan Iklim ayeuna janten fokus dina peluncuran ulang industri perjalanan sareng pariwisata sareng sareng saatos COVID-19.

Numutkeun pernyataan anu ditampi ku eTurboNews ti the Perjalanan Dunya sareng Déwan Pariwisata, WTTC, Déklarasi Glasgow mangrupikeun inisiatif anu dipimpin ku koalisi kalebet UNEP, Déklarasi Pariwisata, Yayasan Perjalanan sareng dirojong ku UNFCCC.

Henteu ngan UNWTO dipingpin, nurutkeun pernyataan WTTC ieu.

WTTC ngagaduhan hubungan anu kuat sareng kalolobaan badan PBB kalebet di luhur, salian ti éta, urang gaduh komitmen anu kuat pikeun Robah Iklim sareng Anggota urang hoyong nunjukkeun kapamimpinan ku nyokong ambisi deklarasi dina waktos anu penting.

Seueur Anggota WTTC sapertos Accor, Iberostar, sareng anu sanésna nandatanganan deklarasi, sareng ku kituna penting pikeun WTTC nambihan sorana pikeun ngadukung ambisi ka arah nol bersih sareng komitmen pikeun ngadukung Anggotana pikeun ngembangkeun Rencana Aksi Iklim.

Tapi, dukungan WTTC anu disuarakeun dina Konvénsi Glasgow henteu aya hubunganana sareng pamilihan Sekretaris Jéndral UNWTO atanapi prosés politik naon waé, sabab ditarjamahkeun dina sababaraha koméntar anu katingal dina postingan média sosial anu caket sareng UNWTO.

Numutkeun postingan média sosial anu ditingali dina situs anu ngadukung UNWTO, Déklarasi Glasgow dikembangkeun ngaliwatan kolaborasi UNWTO, Program Lingkungan PBB (UNEP), Visit Scotland, Yayasan Perjalanan, sareng Pariwisata Ngadéklarasikeun Darurat Iklim, dina kerangka Hiji Program Pariwisata Sustainable Planét komitmen pikeun ngagancangkeun pola konsumsi sareng produksi anu lestari.

nu Industri Pariwisata hoyong janten bagian tina solusi ka perubahan iklim bahaya, ceuk Menteri Pariwisata Saudi, diomongkeun dina aliansi pariwisata global anyar dipingpin ku Arab Saudi jeung Spanyol awal minggu ieu di Glasgow.

UNWTO kumaha ogé sanés bagian tina inisiatif Saudi sareng Spanyol anu dipimpin ku pamangku kapentingan sareng pamaréntah anu kuat. Janji dina inisiatif éta, nyaéta aksi, sanés ngan ukur resolusi.

Salaku tambahan dina Future in Investment Conference (FII) anu nembe disimpulkeun di Arab Saudi, hasilna mangrupikeun perjangjian Arab Saudi jeung Spanyol ngahijikeun kakuatan pikeun ngadesain ulang pariwisata pasca-COVID kalebet ngalangkungan UNWTO.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • Anjeun dasarna sono sareng nyalahkeun titik tina Déklarasi Glasgow. Éta sadayana ngeunaan tindakan. Deklaran komitmen pikeun ngirangan émisi karbon ku 50% ku 2030 sareng kedah ngahasilkeun rencana aksi dina 12 bulan saatos ditandatanganan, teras ngalaporkeun taunan ngeunaan kamajuanana.