Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan kabudayaan raramean News Kaséhatan musik wartos jelema kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

8 jalma tiwas dina stampede di konsér hip-hop Houston

8 jalma tiwas dina stampede di konsér hip-hop Houston.
8 jalma tiwas dina stampede di konsér hip-hop Houston.
Ditulis ku Harry Johnson

Masalah kaamanan mangrupikeun masalah anu janten perhatian bahkan sateuacan acara dimimitian. Média lokal ngalaporkeun yén sababaraha jalma diinjak-injak saatos ratusan nyerbu ka Stadion NRG, ngadorong deui barikade kaamanan, ngalanggar perimeter sateuacan konsér dimimitian sareng ngancurkeun detéktor logam.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sababaraha jalma ditincak saatos ratusan nyerbu ka Stadion NRG, ngadorong deui barikade kaamanan.
  • Ladenan darurat disauran saatos sababaraha tatu dilaporkeun dina wengi bubuka Astroworld Music Festival.
  • Sababaraha jalma parantos dibawa ka rumah sakit daérah di daérah Houston, Texas saatos nahan tatu.

Ambulan, patugas pemadam kebakaran sareng jasa darurat sanésna ditelepon saatos sababaraha tatu dilaporkeun dina wengi bubuka festival musik hip-hop anu dijual di Houston, Texas.

Numutkeun pajabat Dinas Seuneu Houston, dalapan urang tiwas sarta sababaraha leuwih tatu dina stampede salila Festival Musik Astroworld.

"Kami ngagaduhan dalapan maotna anu dikonfirmasi dina waktos ieu," Kapala Seuneu Houston Samuel Pena ka wartawan, nambahan yén sacara umum, 23 urang diangkut ti tempat éta.

"Masarakat mimiti ngompres ka payuneun panggung, sareng jalma-jalma mimiti panik," saur Kapala.

Pidéo dina média sosial nunjukkeun paramedik ngalaksanakeun CPR dina sababaraha jalma anu ngagolér dina taneuh di luar panggung, sabab musik nyaring terus diputer di latar tukang.

Masalah kaamanan mangrupikeun masalah anu janten perhatian bahkan sateuacan acara dimimitian. Média lokal ngalaporkeun yén sababaraha jalma diinjak-injak saatos ratusan nyerbu ka Stadion NRG, ngadorong deui barikade kaamanan, ngalanggar perimeter sateuacan konsér dimimitian sareng ngancurkeun detéktor logam.

Pidéo sanésna nunjukkeun sakelompok fans nyobian asup ku naék pager.

Aya ogé laporan yén sababaraha concertgoers disorderly ditahan ku pulisi di lawang.

100,000 tikét Astroworld Music Festival dijual kaluar dina sajam saatos dijual dina Méi. Sakitar 50,000 fans muncul pikeun acara dua dinten.

Barisan festival kalebet béntang hip hop Travis Scott, Young Thug, Lil Baby, SZA, sareng penampilan kejutan ku Drake, diantarana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment