Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Amanat Vaksin Federal Ayeuna Dieureunkeun ku Pangadilan Banding AS

Ditulis ku jelema nu nyunting

Pangadilan Banding Amérika Serikat pikeun Sirkuit Kalima ayeuna ngaluarkeun tinggal samentawis, ngeureunkeun mandat vaksin féderal administrasi Biden pikeun pangusaha anu ngagaduhan langkung ti 100 karyawan. First Liberty Institute petisi ka Sirkuit Kalima atas nama Daystar Television Network sareng American Family Association pikeun marios amanat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

"Kami henteu cicing dina diktator dimana saurang Présidén tiasa ngaluarkeun edik sareng nyandak alih sadaya perusahaan ageung di bangsa urang sareng kahirupan langkung ti 84 juta urang Amerika," saur Kelly Shackelford, Présidén, CEO, sareng Kapala Penasihat Pertama. Liberty Institute. "Amanat éta sacara umum henteu konstitusional sareng ngalanggar hukum undang-undang ogé. Kami resep yén Sirkuit Kalima parantos ngeureunkeunana pikeun dilaksanakeun.

Pangadilan nyarios, "Kusabab petisi masihan alesan pikeun percaya yén aya masalah statutori sareng konstitusional anu serius sareng Amanat, Amanat ku ieu DITINGGALkeun ngantosan tindakan salajengna ku pangadilan ieu."

Daystar Télévisi Network mangrupa internasional, jaringan dumasar-iman "dedicated pikeun nyebarkeun Injil 24 jam beurang, tujuh poe saminggu" jeung Amérika kulawarga Association mangrupakeun salah sahiji organisasi pro-kulawarga pangbadagna di nagara. Unggal organisasi ngagaduhan langkung ti 100 karyawan, ngajantenkeun aranjeunna tunduk kana mandat vaksin énggal.

Dina Séptémber, Présidén Biden maréntahkeun Administrasi Kasalametan sareng Kaséhatan Pekerjaan ("OSHA") pikeun ngumumkeun "standar samentara darurat" féderal (ETS) anu meryogikeun sadaya usaha swasta sareng 100 atanapi langkung karyawan pikeun mastikeun yén unggal karyawan divaksinasi ngalawan COVID-19. virus atawa nampilkeun hasil tés négatif unggal mingguan atanapi nyanghareupan poténsi denda. Numutkeun hukum féderal, hiji ETS bisa dikaluarkeun ngan lamun ngalakukeun kitu "diperlukeun" ngajaga karyawan tina "bahaya serius" tina paparan ka "zat atawa agén ditangtukeun janten toksik atanapi ngabahayakeun fisik atawa tina bahaya anyar". Hiji ETS samentara sarta kadaluwarsa sanggeus genep bulan, nu satutasna agénsi diperlukeun pikeun ngaluarkeun aturan permanén nu luyu jeung prosés pangaturan lengthy.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment