Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Tiket Maskapai Gratis: Ontario ka Reno-Tahoe

Ditulis ku jelema nu nyunting

Travelers can enjoy world-renowned Reno and Lake Tahoe, now just a quick nonstop flight away. Special introductory fares are available through November 15, but even better, the first 100 passengers to book get free airfare!

Nyitak Friendly, PDF & Email

aeh! Powered by Samaun ExpressJet Airlines geus jadi bagian tina Inland Kakaisaran / Ontario, komunitas California jeung hiber nonstop perdana na ka Reno 4. Nopember penerbangan perdana dimimitian aha! palayanan antara Bandara Internasional Reno-Tahoe sareng Bandara Internasional Ontario.

aeh! Nyaeta masihan hiji bebas tikét ka 100 konsumén Ontario-Reno munggaran. Wisatawan tiasa nganggo kode promo WELCOME2ONT pikeun nampi biaya dasar $ 0 pikeun perjalanan dugi ka 15 Januari 2021 (sayogi kanggo ngagaleuh dugi ka 11:59 wengi dina 7 Nopémber 2021, salami suplai masih aya. Henteu valid pikeun perjalanan 24-29 Nopémber. Watesan anu sanés diterapkeun).

Penerbangan bakal beroperasi unggal Salasa, Kemis sareng Minggu angkat ti Ontario tabuh 4 sonten dugi ka Reno-Tahoe tabuh 5:28 penerbangan Reno ka Ontario angkat tabuh 1:35 sareng dugi tabuh 3:03

Penerbangan 1 jam sareng 28 menit masihan wisatawan langkung waktos di darat pikeun ngamangpaatkeun waktos pakansi sareng kamampuan pikeun ngahijikeun perjalanan pertengahan minggu anu pondok pikeun ngamangpaatkeun harga hotél dinten minggu anu langkung handap.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment