Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor India Ngabobol Warta Warta Méwah rapat wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Wisatawan India disetél pisan ditéang-sanggeus

Wisatawan India disetél pisan ditéang-sanggeus.
Wisatawan India disetél pisan ditéang-sanggeus.
Ditulis ku Harry Johnson

Tumuwuh dina ékonomi India bakal langsung nyumbang kana dorongan dina populasi kelas menengah, hasilna ngaronjat kabeungharan jeung panghasilan disposable pikeun taun datang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pangembangan pariwisata biasana mekar dina ékonomi berkembang, sareng masa depan India katingalina cerah.
  • Ngaronjatkeun infrastruktur India jeung ngembangkeun pasar maskapai béaya rendah hartina perjalanan outbound duanana affordable tur diaksés.
  • 56% urang India nyarios yén 'kabébasan' sareng 'aksésibilitas' mangrupikeun pertimbangan konci nalika mésér liburan. 

Turis India bakal sababaraha travelers paling desirable, dibere ékonomi India tumuwuh, populasi ngora jeung rising kelas menengah, nurutkeun analis industri perjalanan. Para ahli nyatakeun yén nagara éta diperkirakeun ngahontal tingkat catetan 29 juta perjalanan kaluar ku taun 2025 - pandangan anu saé mertimbangkeun galur COVID-19.

Sateuacan pandémik, India mangrupikeun salah sahiji pasar sumber pariwisata anu paling penting sareng dipilarian sacara global, sareng janten target konci pikeun pamaén utama sapertos Nganjang ka Britania jeung Pariwisata Australia.

Nalika krisis COVID-19 nempatkeun beban anu ageung dina ékonomi sareng industri pariwisata nagara, Wisatawan India Dipiharep bakal siap ngarambat sakali deui.

Ékonomi India bakal terus ngawangun kasuksésan na, sanggeus hiji lull awal di 2020. Projections ayeuna nunjukkeun GDP nasional India bakal ngahontal $4 triliun, 50% leuwih luhur ti tingkat 2021, nurutkeun data panganyarna.

Tumuwuh dina ékonomi India bakal langsung nyumbang kana dorongan dina populasi kelas menengah, hasilna ngaronjat kabeungharan jeung panghasilan disposable pikeun taun datang.

Pangembangan pariwisata biasana mekar dina ngembangkeun ékonomi, sareng masa depan India katingalina cerah - nyayogikeun éta tiasa ngahindarkeun wabah COVID-19 salajengna sareng lockdowns salajengna. Éta nyababkeun kasempetan anu saé pikeun para pemasar tujuan, anu tiasa ngamodalkeun jumlah penduduk nagara, anu diwangun ku Gen Z sareng millennial (sakitar 51%). Generasi ieu condong ngarambat. Saterasna, ningkatkeun infrastruktur India sareng ngembangkeun pasar maskapai béaya rendah hartosna perjalanan outbound tiasa terjangkau sareng diaksés.

Numutkeun kana survey panganyarna, 56% urang India nyarios yén 'kabébasan' sareng 'aksésibilitas' mangrupikeun pertimbangan konci nalika mésér liburan. Ieu negeskeun yén solusi perjalanan anu sederhana sareng hemat biaya mangrupikeun jalan ka hareup.

Investasi India ngaronjat dina maskapai anggaran, kitu ogé ngaronjatkeun infrastruktur bandara, hartina sambungan hadé ti bandara régional jeung utama. Ku alatan éta, perjalanan internasional bakal leuwih lugas tur murah pikeun Wisatawan India. Ieu bakal penting pikeun kasuksésan India dina jaman pasca-pandémik.

Ayeuna, industri maskapai anggaran India parantos ningkat sacara drastis dina dasawarsa katukang sareng ékonomina. Dina taun 2016, éta ngalangkungan operator jasa pinuh ku jumlah korsi panumpang anu dijual, sareng nyababkeun 51% tina sadaya lalu lintas panumpang India dina taun 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment