Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah Jepang Ngabobol Warta wartos jelema Lalampahan Rail tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Lalaki nyoba ngamimitian seuneu dina karéta-speed tinggi Jepang

Lalaki nyoba ngamimitian seuneu dina karéta-speed tinggi Jepang.
Lalaki nyoba ngamimitian seuneu dina karéta-speed tinggi Jepang.
Ditulis ku Harry Johnson

Anu ngamimitian seuneu, anu henteu nolak ditewak, teras nyarios ka pulisi yén anjeunna "nyobian nyalin" péso Lebaran sareng serangan pembakaran dina karéta di Tokyo bulan kamari, anu ningali saurang lalaki 24 taun nganggo baju Joker anu luka. 17 panumpang saméméh ditahan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Lalaki nyoba nyetél karéta-speed tinggi Jepang dina seuneu dina serangan Senén aneh.
  • Arsonist ditéwak ku pulisi Jepang anu naék karéta langsung saatos eureun darurat.
  • Kajadian Senén énjing nyababkeun reureuh dina jasa karéta dugi ka 50 menit.

Saurang lalaki 69 taun ditéwak saatos nyéépkeun cairan anu kabakar sareng nyobian ngamimitian seuneu dina karéta gancang di Jepang.

Sakitar 30 panumpang nuju naek mobil anu sami sareng tukang seuneu dina waktos kajadian Senén énjing. Kabéh panumpang junun kabur aman ka mobil séjén bari kondektur karéta urang mareuman seuneu.

Arsonist ditéwak ku pulisi Jepang anu naék karéta langsung saatos eureun darurat.

Anu ngamimitian seuneu, anu henteu nolak ditewak, teras nyarios ka pulisi yén anjeunna "nyobian nyalin" péso Lebaran sareng serangan pembakaran dina karéta di Tokyo bulan kamari, anu ningali saurang lalaki 24 taun nganggo baju Joker anu luka. 17 panumpang saméméh ditahan.

Kajadian dinten ieu nyababkeun reureuh di ngalatih jasa nepi ka 50 menit.

Aya slew of sarupa serangan di Jepang akhir-akhir ieu. Nembé pertengahan Oktober, saurang lalaki nyiksa dua panumpang sanés di stasion karéta api Tokyo. Dina bulan Agustus taun ieu hiji spree stabbing dina karéta komuter di ibukota Jepang ninggalkeun salapan urang tatu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment