Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Juri ngadangukeun kasus serangan seksual pramugari American Airlines

Juri ngadangukeun kasus serangan seksual pramugari American Airlines.
.Juri ngadangu kasus serangan seksual pramugari American Airlines.
Ditulis ku Harry Johnson

American Airlines gagal dina usaha pikeun ngeureunkeun klaim narajang seksual pramugari.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kaputusan Hakim Kimberly Fitzpatrick nolak sadaya bagian tina mosi pikeun kasimpulan putusan anu diajukeun ku Amérika anu narékahan pikeun ngahindarkeun juri pikeun ngadangu kasus éta.
  • Kasus disetel pikeun sidang di 342 dirinand Pangadilan Distrik Yudisial 24 Januari 2022.
  • Gugatan Kimberly Goesling kalebet klaim narajang seksual, konspirasi sareng pamalesan.

Pramugari American Airlines anu nyarios yén anjeunna diserang séksual ku koki selebritis anu diupahan ku maskapai bakal nampi kasempetan pikeun nyarioskeun caritana ka juri, saatos kaputusan penting ku hakim pengadilan distrik Tarrant County.

Putusan, ku Hakim Kimberly Fitzpatrick, nolak sadaya bagian tina mosi pikeun kasimpulan putusan anu diajukeun ku American Airlines anu narékahan pikeun ngahindarkeun juri pikeun ngadéngé kasus éta. Kasus disetel pikeun sidang di 342 dirinand Pangadilan Distrik Yudisial 24 Januari.

"Kapercayaan kami salawasna yén nalika juri di Fort Worth ngadangu kasus ieu sareng aranjeunna ngadangu naon anu kajantenan ka klien kuring - sareng kumaha Amérika teu dipaliré anjeunna teras dibales ka anjeunna - aranjeunna bakal kaget," saur pengacara Robert Miller ti Miller Bryant LLP. di Dallas, nu ngagambarkeun nu ngagugat. "Kabéh anu urang pikahoyong nyaéta kasempetan pikeun nyarioskeun carita urang ka juri sareng ayeuna urang gaduh kasempetan éta."

The ngagugat dina kasus, Kimberly Goesling tina Fort Worth, mimiti sacara umum nyarioskeun carita naon anu kajantenan anjeunna - sareng peran Amérika di dinya - dina pidéo Facebook sareng Instagram 2021 anu parantos ngahontal langkung ti 25,000 urang. 

Ibu Goesling, ampir 30 taun pramugari pikeun American Airlines, boga catetan gawé anu nempatkeun dirina diantara pangalusna parusahaan. Anjeunna mangrupikeun pamimpin awak penerbangan sareng damel dina tim rekrutmen sareng pelatihan maskapai. Leuwih ti sakali, manéhna narima ulasan glowing pikeun kinerja gawé, mindeng hasilna assignments husus.

Dina Januari 2018, hiji perjalanan sapertos kitu nyandak anjeunna ka Jerman, dimana sareng karyawan American Airlines anu sanés, anjeunna ngabantosan ngembangkeun ménu internasional khusus pikeun panumpang kelas munggaran sareng bisnis.

Ogé dina perjalanan éta koki selebritis anu diupahan Amérika tanpa cek tukang sareng teras padamelan sanajan saatos diajar tuduhan sateuacanna ngalawan anjeunna pikeun nyiksa alkohol sareng ngalaksanakeun seksual anu teu pantes, numutkeun gugatan éta. Dina wengi ahir rombongan tetep, koki maksa asup ka kamar hotél Ibu Goesling sareng nyerang anjeunna sacara séksual. Panaliti Amérika nyalira nunjukkeun yén anjeunna ngaku kana serangan éta.

Nalika anjeunna ngalaporkeun serangan ka perusahaan, manajer jangji bakal mayar Ibu Goesling pikeun pengobatan sareng ngantepkeun waktosna jauh tina shift kerja, upami diperyogikeun. Aranjeunna henteu ngalakukeunana, malah ngaleungitkeun anjeunna tina posisi anu dicita-citakeun dina tim rekrutmen maskapai.

Gugatan dirina kalebet klaim narajang seksual, konspirasi sareng pamalesan. Kasus ieu Kimberly Goesling v.. American Airlines et al., Cukang lantaranana No.. 342-314565-20 dina 342. Pangadilan District Yudisial di Tarrant County.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment