Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia kuliner kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Kingston Jamaica Ayeuna dina Daptar pikeun 2022 Tempat Liburan Terbaik

salila perdana Menteri Pariwisata Jamaika dina penerbangan perdana Caribbean Airlines 'ti Kingston ka Grand Cayman taun ka tukang.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Majalah perjalanan méwah sareng gaya hirup Condé Nast Traveller's kalebet Kingston, Jamaika, salaku tujuan anu kedah ditingali dina 2022 pikeun wisatawan anu resep wisata budaya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Jamaika museurkeun kana promosi pariwisata kota di ibukota nagara Kingston.
  2. Ibu kotana gaduh seueur tawaran, utamina dina bidang seni, budaya, gastronomi, sareng ekowisata.
  3. Kingston didadarkeun salaku "ngaku identitas anyar salaku hub budaya sumanget overflowing kalawan réstoran multikultural, galeri-kelas dunya, sarta karnaval nandingan spectacles of Rio".

Tujuan dina daptar, dibagi kana kategori pikeun nyocogkeun ka sadaya napsu perjalanan, kayaning "pangalusna pikeun foodies" jeung "pangalusna pikeun junkies petualangan," dipilih dumasar kana dampak ekspektasi maranéhanana dina taun payun dina industri perjalanan jeung pariwisata. 

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, ngabagéakeun pangakuan ieu sabab Kamentrianna museurkeun kana promosi pariwisata kota di ibukota nagara.

"Kingston mangrupikeun tujuan anu saé, sareng kuring bagja pisan yén anjeunna nampi pangakuan anu pantes ku publikasi anu diakui. Kingston mangrupikeun Kota Kreatif anu ditunjuk ku UNESCO, anu dipilih kusabab seueur anu ditawarkeun, utamina dina widang seni, budaya, gastronomi, sareng ekowisata, ”saur Bartlett.

"Kuring gumbira babagi yén Kingston ogé bakal ningali ampir 500 kamar hotél anyar dibuka saméméh 2023. Ku alatan éta, pilihan pikeun akomodasi pikeun sémah poténsi urang bakal dilegakeun nyata dina bulan datang," Anjeunna ditambahkeun.

In mikawanoh tujuan, Condé Nast Traveler dibagikeun yén Kingston "ngaku identitas anyar salaku hub budaya sumanget overflowing kalawan réstoran multikultural, galeri-kelas dunya, sarta karnaval pikeun nandingan spectacles of Rio".

Aranjeunna nyorong sémah pikeun usaha di luar Kingston ka tempat-tempat sapertos Runaway Bay sareng pantai Makka pikeun surfing. Aranjeunna ogé nyarankeun Sakola Visi, anu didadarkeun salaku "komunitas aktif sareng bumi tamu anu ngagungkeun budaya Rastafarian pikeun mikaresep musik Nyahbinghi, nari, sareng kendang."

Daptar pikeun "Best for Culture Lovers" ogé kaasup Oslo, Norwégia; New Orleans; Mesir; jeung Menorca.

Condé Nast Traveler mangrupikeun majalah perjalanan méwah sareng gaya hirup anu diterbitkeun ku Condé Nast. Majalah éta parantos kéngingkeun 25 Penghargaan Majalah Nasional. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment