Wilujeng sumping deui ka IMEX America Ayeuna Kantun Hiji Dinten


  1. Dina ngan hiji poé, IMEX America dibuka di Las Vegas di Mandalay Bay.
  2. Ieu teh 10th édisi acara IMEX America anu bakal dijalankeun ti 9-11 Nopémber.
  3. Kajadian penting ieu ditagih salaku "mudik pikeun industri," sareng mangrupikeun acara internasional anu munggaran dilaksanakeun di Amérika saatos AS ngangkat larangan perjalanan internasional na.

Acara ieu dilaksanakeun 9-11 Nopémber di Las Vegas, dimimitian ku Smart Senén, Powered by MPI, lumangsung kiwari. A cross-bagian badag tina komunitas acara bisnis global bakal datangna babarengan pikeun kolaborasi, ngalakukeun bisnis jeung diajar salila moments milestone ieu sektor.

IMEX Amérika geus ditagih salaku "homecoming pikeun industri, "Sareng aya seueur alesan pikeun hajatan dina sababaraha dinten ka hareup - henteu ngan IMEX America gaduh bumi énggal, Mandalay Bay, éta ogé édisi ka-10 acara.

Konsép IMEX diluncurkeun dina Séptémber 2001 kalayan acara kahijina dina April 2003 di Frankfurt di aula panggedéna Messe Frankfurt di 2005 lajeng IMEX America dibuka di Las Vegas dina Oktober 2011.

Program pembeli hosted unik, sistem janjian online, etos bisnis-mimiti, sareng pendekatan partnership ngabedakeun IMEX. Visi acara nyaéta dunya dimana bisnis anu saé ngalangkungan wates sareng dimana perencanaan rapat global sareng supplier tiasa gampang nyambung.

Tujuan IMEX sok janten langkung ti hiji panitia paméran. IMEX geus nempatkeun dirina di jantung industri rapat, sarta dirancang acara na pikeun mantuan pamilon diajar, nyambung, sarta ngalakukeun bisnis. Inisiatif anu parantos sareng IMEX ti saprak diluncurkeun kalebet program panghargaan, Asosiasi Fokus, Pamimpin Masa Depan sareng Kabijakan (baheulana Politikus) Forum - ayeuna diiluan ku acara-acara kalebet Exclusively Corporate, She Means Business, sareng Smart Monday.

Program pendidikan IMEX parantos ningkat tina 30 seminar dina acara kahijina ka 200-tambah dina unggal acara ayeuna. Grup IMEX parantos damel sareng mitra pikeun ngembangkeun acara - sareng giliran mitra ieu parantos ngalaksanakeun acara sorangan ka acara IMEX, ti SITE Nite sareng MPI Rendezvous dugi ka rapat anggota ICCA taunan. IMEX terus nyaring acara na up sakumaha industri robah sarta tumuwuh.

Sanaos industri parantos robih salami dasawarsa ka pengker, anu teu acan robih nyaéta kahayang masarakat pikeun ngahiji. Hubungan pribadi anu kuat dina industri penting pikeun kasuksésan acara IMEX. Sanajan tim IMEX boga leuwih ti quadrupled dina ukuran staf, lolobana panaratas aslina masih bagian tina tim jeung kulawarga.

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX Amérika.

# IMEX21

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.