Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Israél Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Wisatawan tanpa shot booster bisa asup ka Israél ngan dina grup

Wisatawan tanpa shot booster bisa asup ka Israél ngan dina grup.
Wisatawan tanpa shot booster bisa asup ka Israél ngan dina grup.
Ditulis ku Harry Johnson

Ngabuka deui wates Israél katingali salaku léngkah penting pikeun ngabalikeun deui industri pariwisata Israél, anu parantos musnah ku pandémik COVID-19 sareng larangan anu dibarengan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Wisatawan internasional tanpa vaksinasi booster bakal tiasa asup ka Israél.
  • Wisatawan tanpa vaksin COVID-19 katilu bakal diwajibkeun janten bagian tina grup wisata.
  • Persyaratan asupna turis asing Israél énggal diberlakukan énjing, 9 Nopémber 2021.

Pamaréntah Israél dinten ayeuna ngumumkeun yén wisatawan asing tanpa shot booster ngalawan COVID-19 bakal tetep diidinan asup ka Israél, tapi ngan ukur salaku bagian tina grup wisata anu teratur.

Datang asing tanpa vaksinasi booster bakal tiasa lebet Israél upami langkung ti genep bulan kapengker ti saprak aranjeunna nampi shot kadua, menteri kaséhatan sareng pariwisata Israél nyarios dina hiji pernyataan gabungan.

Éta sémah bakal tunduk kana sababaraha kaayaan sanaos, saur menteri.

Grup wisata kudu dibéré idin ku mentri pariwisata pikeun asup Israél, sarta anggotana - lima nepi ka 40 urang - kudu ti nagara kalawan kaayaan epidemiological nguntungkeun sarta divaksinasi ku vaksin dipikawanoh ku WHO (WHO).

Sarat anyar bakal efektif dimimitian isukan.

Israél muka watesna ti 1 Nopémber ka wisatawan individu anu disuntik ku vaksin anu diakui WHO - ku Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Sinovac sareng Sinopharm - disayogikeun pikeun aranjeunna henteu angkat ka nagara anu digolongkeun salaku zona "beureum" salami 14 dinten katukang.

Mimitian ti 15 Nopémber, wisatawan, divaksinasi ku vaksin Sputnik V buatan Rusia, diperkirakeun diidinan asup ka Israél. Aranjeunna kedah nyandak tés serologi, anu ngadeteksi antibodi.

Ngabuka deui wates Israél katingali salaku léngkah penting pikeun ngabalikeun deui industri pariwisata Israél, anu parantos musnah ku pandémik COVID-19 sareng larangan anu dibarengan.

Ngabagéakeun kaputusan ayeuna ngijinkeun grup wisata ka nagara tanpa shot booster, Menteri Kaséhatan Nitzan Horowitz nyarios dinten ayeuna yén "ogé ngeunaan pariwisata, urang kedah diajar hirup sareng coronavirus."

Menteri Pariwisata Yoel Razvozov nyarios, "Jalan pikeun uih deui wisatawan masih panjang, janten urang kedah gancang sareng leres pikeun ningkatkeun jumlah wisatawan anu sumping ka Israél."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment